Zavřít

HLÍDAT DOSTUPNOST A CENU

Drasticky děsivý Dexter

Jeff Lindsay
Běžná cena: 249 Kč
Sleva: 11%
Naše cena: 221 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0111975
EAN: 9788073817466
ISBN: 978-80-7381-746-6
Nakladatel: BB/art
Vazba: vázaná
Počet stran: 224
Rok vydání: 2010
Rozměry: 212x153x24mm
Váha: 422g
Jazyk: Česky
Kategorie: Detektivky a napětí

„Za mně perfektní obchod, vstřícné jednání a perfektní komunikace. Mohu jen a jen doporučit.“

Drasticky děsivý Dexter 221 CZK Nové

Seznamte se s Dexterem, uhlazeným vlkem v rouše beránčím… s netvorem, kterého děsí pohled na krev… se sériovým vrahem, který je díky jednomu ze svých zlatých pravidel neodolatelně sympatický: zabíjí totiž jen zlé lidi.
Dexter Morgan není právě typ člověka, kterého byste si přivedli domů a představili ho své matce. I když je zábavný a má nádherně ironický smysl pro humor, jedna z jeho charakterových vad (má vražedné sklony) může působit dost odrazujícím dojmem. Ale v jádru je Dexter dokonalým gentlemanem a skutečnou oporou své sestře Deb, miamské policistce, a zajímá se jen o odklízení lidí, kteří si jeho zvláštní návštěvu skutečně zaslouží. Dex je dost pohledný, ale naprosto nevšímavý (upřímně, i trochu zmatený) k zájmu, který o něj projevují ženy. Přes skutečnost, že nemůže vystát pohled na krev, pracuje na oddělení miamské policie jako specialista na analýzu krevních vzorků; tato práce mu umožňuje sledovat zprávy o nejnovějších zločinech a mít oči otevřené k vyhlížení své nové oběti.Dexterův dokonale uspořádaný život je náhle narušen, když se v Miami objeví druhý, mnohem nápadnější sériový vrah. Dexe fascinuje, dokonce i přivádí k nadšení, že tento druhý vrah má styl připomínající jeho vlastní. Přesto se nemůže zbavit pocitu, že tento tajemný nový příchozí se nejen pohybuje na jeho území, ale obrací se přímo k němu. Tento nový vrah totiž nejen kopíruje Dextera - ale jako by ho vyzýval: "Pojď si se mnou hrát." Dexter si svůj tajný dvojí život vytvořil pro osamělou existenci… ale i roztomilého netvora může zaujmout výhled na nalezení přítele.
Představujeme jednoho z nejduchaplnějších a nejoriginálnějších vypravěčů za poslední léta, Jeffa Lindsaye a jeho Drasticky děsivého Dextera. Jde o svěží, překvapivý a brilantně napsaný román, který si jistě získá širokou čtenářskou obec.
Dexter Morgan je specialistou na analýzu krevních vzorků u miamské policie. Mezi kolegy je oblíbený a má mimořádnou intuici na sériové vrahy. Není divu; Dexter ukrývá tajemství: za měsíčných nocí nad ním vládu přebírá Temný společník a stává se sám sériovým vrahem, netvorem postrádajícím city, který sadisticky likviduje své oběti - jiné vrahy, na které je zákon krátký. Vše šlo dobře a ani Dexova nevlastní sestra Debora, rovněž policistka, nic netušila, když se náhle v Miami objevil sériový vrah, jehož styl je totožný s Dexterovým. Spojitostí je stále víc, až Dexter začne pochybovat sám o sobě, nepáchá snad brutální vraždy skutečně on a neposílá pak sám sobě vzkazy? Jak si má vysvětlit předjímající vize a sny? A když zmizí i Debora, zatímco on měl okno, pokusí se ji zachránit před… kým vlastně, před maniakem, či sám před sebou? Šokující závěr jen korunuje toto strhující dílo napsané jedinečným stylem, plné temnoty, ale i černého humoru. Má veškeré předpoklady stát se kultovní literaturou (jak k tomu došlo v USA) a Dexter již teď stojí po boku Hannibala Lectera.
Již je to mnoho let, kdy se naposledy objevil na trhu tak originální thriller, jako je tento Lindsayův, který uchopil omšelý subžánr - román o sériovém vrahovi - a přetvořil ho takovýmto svěžím způsobem. Již Lindsayovo východisko stojí za to: vypravěč příběhu, Dexter Morgan, je specialista miamské policie na analýzu krevních vzorků a současně i sériový vrah… Co ovšem vzbuzuje u tohoto románu největší nadšení, je jeho styl - humorný, sebeironizující, inteligentní a místy i lyrický; jedná se o morbidní zábavnou jízdu…

Štítky: Televizní seriály, Sérioví vrazi, Eposy, Černý humor , Zfilmováno

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Nelze objednat
Balíkovna a AlzaBoxy 29 Kč Nelze objednat
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 57 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa 69 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč Nelze objednat
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Česká pošta - Balík na poštu 65 Kč Nelze objednat
Česká pošta - Balík do ruky 69 Kč Nelze objednat
Doručení na adresu 79 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL ČR 99 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL SK 169 Kč Nelze objednat
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 39 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)