AKCE 1 + 3 DNES KONČÍ! POSLEDNÍ MOŽNOST ZÍSKAT 3 KNIHY ZDARMA. AKČNÍ VÝBĚR ZDE

Zavřít

HLÍDAT DOSTUPNOST A CENU

elBulli 2005-2011 (ENG)

Ferran Adria
Běžná cena: 16 900 Kč
Sleva: 15%
Naše cena: 14 433 Kč
Dostupnost: Externí sklad
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0227534
EAN: 9780714865485
Nakladatel: Phaidon
Vazba: vázaná
Počet stran: 2720
Rok vydání: 2014
Jazyk: Anglicky
Kategorie: Limitované edice

„Při jakémkoliv nákupu, co jsem v Dobrých knihách realizovala, byla jsem velmi spokojená, proto doporučuji nákup zde.“

elBulli 2005-2011 14433 CZK Nové Skladem

Po Modernist Cuisine přichází na trh další unikátní gastronomické knižní dílo v anglickém jazyce. Knihy elBulli 2005-2011 obsahují všechny recepty z posledních 7 let existence restaurace elBulli, která byla všeobecně považována za nejlepší restauraci na světě až do jejího uzavření v roce 2011. Poté, co obdržela tři michelinské hvězdy (v letech 1997-2011) a pravidelně vyhrávala hlasování o nejlepší restauraci na světě "Best Restaurant in the World" volenou panelem 500 profesionálů, dostala se elBulli na špičku restaurační scény. Autor této knihy Ferran Adri? se stal jejím jediným šéfkuchařem už v roce 1987. Restaurace byla otevřena každý rok jen šest měsíců, aby zbytek roku mohl být vynaložen na vývoj zcela nové menu pro každé roční období. Mnoho hodin vývojových prací bylo investováno do tvorby každého jednoho velkolepého talíře. Workshopy elBulli v Barceloně a gastronomické inovace tvůrčího týmu ovlivnily restaurace a šefkuchaře na celém světě.

elBulli 2005-2011 se skládá ze sedmi svazků, jednoho pro každou sezónu v letech 2005 a 2011 . Každý svazek začíná katalogem fotografií všech pokrmů, které byly podávány v restauraci v průběhu tohoto roku. Následně čtenáři předkládá podrobné recepty včetně návodů na přípravu každé komponenty. K dispozici jsou také informace, kde získat ingredience, naučíme se nové techniky, dokončení a prezentace. Recepty jsou rozděleny podle kategorií, v jedinečné struktuře menu elBulli : koktejly, občerstvení, tapas, dezerty a morfing.

Dále se se zaměřuje na kreativní vývoj v restauraci, klíčové objevy, analýzy vlivů a kreativní metody, které byly rozhodující v každém ročním období. Jednotlivé kapitoly si všímají nových produktů, postupů a technologií vyvíjejících se rok od roku, při hloubkovém pohledu zkoumajícím, jak všechny procesy v kombinaci neustále posouvají kuchyni v elBulli dopředu.

Knihy jsou krásně vyvedeny v elegantním akrylovém stojanu. Tyto komplexní svazky umožňují bezprecedentní přístup ke géniu Ferrana Adria a tvořivosti, která z elBulli udělala legendární pojem. Jedná se o nezbytný doplněk knihovny každého zájemce o moderní gastronomii. Je to poslední šance, jak odhalit tajemství nejinovativnější kuchyně na světě, nyní již navždy uzavřené.

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA 23.04.2024 (ÚT)
Balíkovna a AlzaBoxy 29 Kč 24.04.2024 (ST)
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 57 Kč 24.04.2024 (ST)
PPL výdejní místa 69 Kč 24.04.2024 (ST)
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč 25.04.2024 (ČT)
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Česká pošta - Balík na poštu 65 Kč 24.04.2024 (ST)
Česká pošta - Balík do ruky 69 Kč 24.04.2024 (ST)
Doručení na adresu 79 Kč 24.04.2024 (ST)
Kurýr PPL ČR 99 Kč 24.04.2024 (ST)
Kurýr PPL SK 169 Kč 29.04.2024 (PO)
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 39 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)