Full Moon 122/2021

Běžná cena: 89 Kč
Sleva: 26%
Naše cena: 66 Kč
Dostupnost: Na prodejně 1ks
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0608499
Nakladatel: Kyeo Shows
Vazba: brožovaná
Počet stran: 110
Rok vydání: 2021
Jazyk: Česky
Kategorie: Periodika

„Objednali jsme v pátek, v sobotu jsme obdrželi zprávu o zpracování a v úterý jsme vyzvedávali. Velmi solidní jednání a rychlost.“

Full Moon 122/2021 66 CZK Nové Skladem

Nové podněty mi dávají jistotu vývoje, cesty vpřed. Ráda bych, aby při poslechu mojí desky posluchači zabloudili do neznáma a objevili nečekaná místa. V tvorbě se nechci vracet, ale hledat." Polská umělkyně Monika Brodka takto hovoří v titulním rozhovoru červnového Full Moonu, podobně otevřená jako ve své tvorbě je i v tématech, která její písně provázejí, a ve svých názorech. Nové album Brut je sebevědomé, dotažené a nepokrytě angažované, Brodka je výraznou osobností nejen v kontextu polské, ale minimálně evropské scény. Brodka je hvězda, kterou potřebujeme. Full Moon #122

První polské jméno na obálce Full Moonu je představeno v širokém kontextu, titulní téma se nevěnuje pouze umělkyni samotné, ale také polské hudební scéně jako celku. Kromě zmíněného rozhovoru s Brodkou a duelu nad jejím novým albem Brut obsahuje texty věnované brutalistním ozvěnám na současné hudební scéně, angažovaným polským umělkyním nebo folklórním vlivům, které populární hudbou našich severních sousedů v posledních letech rezonují. Celé téma uzavírá rubrika Moonfive, tentokrát věnovaná novým polským hudebním nadějím, kterou kurátorsky zpracoval polský novinář a zakladatel serveru Beehype Mariusz Herma.

Full Moon s pořadovým číslem #122 nabízí na ploše 112 stran širokou škálu témat, nechybí například rozhovory se skupinami Sinks, Nauzea Orchestra nebo frontmanem New Model Army Justinem Sullivanem, profilové texty věnované elektronickému producentovi Clarkovi, guatemalské violoncellistce Mabe Fratti nebo punkové pionýrce Poly Styrene. Rubriku Kult obsadila hiphopová formace De La Soul s legendárním albem De La Soul Is Dead, po delší době se do obsahu vydání vrací také sekce Galerie. V té jsou představeny online expozice Music, Makers & Machines nebo pozoruhodné výstavy výtvarníka Siegfrieda Herze a hromadná expozice Vanitas, nedávno otevřené v pražském Doxu. Tradičně bohatá je recenzní část. Albem měsíce se stala novinka americké hudebnice St. Vincent Daddy's Home, mezi dalšími tituly se objevují novinky Aid Kida, Whispering Sons, Dry Cleaning, Adult Mom, Kittchen, Ziúr nebo kolaborace producenta Floating Points s jazzovým saxofonistou Pharoahem Sandersem. Samozřejmostí jsou oddíly věnované novým filmům, knihám a komiksům, rubriku Odjinud obsadil režisér Michal Nohejl, jehož celovečerní debut Okupace půjde do kin v následujících týdnech. A nechybí ani další tradiční rubriky jako Sklep nebo Radio FM. Magazín tradičně uzavírají autorské sloupky.

Také vydavatelská a promotérská platforma magazínu Full Moon Forum hlásí další novinky, jde zejména o oznámení termínu a programu druhého ročníku festivalu Moody Moon Noize, který se uskuteční v posledních srpnových dnech v Mariánských Lázních. Full Moon se bude podílet i na programu festivalu Vivat vila v Prachaticích, během první poloviny roku 2021 vyšla nebo brzy vyjdou alba dvojice Post-hudba a skupin Kittchen nebo Plusminusnula.

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Pozítří (PO)
Balíkovna a AlzaBoxy 29 Kč 23.04.2024 (ÚT)
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 57 Kč 23.04.2024 (ÚT)
PPL výdejní místa 69 Kč 23.04.2024 (ÚT)
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč 24.04.2024 (ST)
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Česká pošta - Balík na poštu 65 Kč 23.04.2024 (ÚT)
Česká pošta - Balík do ruky 69 Kč 23.04.2024 (ÚT)
Doručení na adresu 79 Kč 23.04.2024 (ÚT)
Kurýr PPL ČR 99 Kč 23.04.2024 (ÚT)
Kurýr PPL SK 169 Kč 26.04.2024 (PÁ)
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 39 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)