AKCE 1 + 3 BRZO KONČÍ! POSLEDNÍ MOŽNOST ZÍSKAT 3 KNIHY ZDARMA. AKČNÍ VÝBĚR ZDE

Zavřít

HLÍDAT DOSTUPNOST A CENU

Full Moon 132/2022

Běžná cena: 99 Kč
Sleva: 11%
Naše cena: 88 Kč
Dostupnost: Externí sklad
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0658931
Nakladatel: Kyeo Shows
Vazba: brožovaná
Počet stran: 100
Rok vydání: 2022
Jazyk: Česky
Kategorie: Periodika

„Obchod mě vždy přesvědčí nějakou svou akcí, abych si koupila další knihu. Jsem vášnivá čtenářka, takže zde nakupuji často a vždy jsem byla spokojená.“

Full Moon 132/2022 88 CZK Nové Skladem

"Mluvíme s desítkami mezinárodních partnerů po celém světě, abychom upozornili, že to není ukrajinská válka, ale válka lidstva s čistým zlem," takhle mluví o konfliktu na Ukrajině v rozhovoru v novém čísle spoluzakladatelka proexportní kanceláře Music Export Ukraine Alona Dmukhovska. Válka na Ukrajině zasáhla šokujícím způsobem celý svět, obecná vlna sounáležitosti je nebývalá a vyjádřit alespoň drobným gestem podporu statečné zemi se snažil téměř každý. Magazín Full Moon nezůstává stranou, dubnové vydání o rozsahu 120 stran patří zejména ukrajinské hudební scéně. Full Moon #132 vychází ve středu 20. dubna.

Hlavní text tématu přišel přímo z místa dění - napsal ho ukrajinský novinář, fotograf a hudební aktivista Alexander Proletarskyi, který přispívá do magazínů Sho nebo Karabas Live a žije v Oděse. Ukrajinskou hudební scénu dále mapuje hned několik rozhovorů, například s producentkou a skladatelkou Katarinou Gryvul nebo ředitelem důležitého festivalu Vox Electronika Ostapem Manulakem, samostatný text je věnovaný tamní elektronické scéně a nechybí ani tradiční redakční výběr zajímavých umělců a skupin. Na otázky odpovídali také Dmitrievna a Karaoke Tundra, umělci ukrajinského původu, kteří v Česku žijí nebo k naší zemi mají blízký vztah. Titulní téma doplňuje obsáhlý rozhovor s novinářem z týdeníku Respekt Ondřejem Kundrou, který v posledních týdnech Ukrajinu hned několikrát navštívil, či rubrika Moonfive, nabízející profil ukrajinských umělců, kteří na válku zareagovali prostřednictvím své tvorby. Téma věnované Ukrajině se rozléhá na celých třiceti stranách a je jedním z nejrozsáhlejších v historii magazínu.

Z dalšího obsahu dubnového vydání vybíráme rozhovory se slovenskými hudebnicemi Adelou Mede a Ninou Kohoutovou, s americkou skupinou Spoon či se zajímavými zástupci domácí scény jako jsou Ai fen, Poly ze skupiny Insania či postmetalový kvartet Gospel of the Future. Nechybí ani profilový článek o anglické skupině Melt Yourself Down, další texty patří katalánské umělkyni Rosalíe nebo formacím Broadcast a L7. Rubriku Odjinud obsadil šéfredaktor magazínu A2 Lukáš Rychetský a recenzní rubrice vévodí novinka hudebnice Claire Rousay Everything Perfect Is Already Here. Další recenze pokrývají alba Cate Le Bon, Hurray for the Riff Raff, Alt-J, Spiritualized, Zeal & Ardor, Gurun Gurun, King Garbage nebo Jozefa van Wissema, neschází ani recenze nových filmů, televizních seriálů nebo knih. Rubriku Galerie obsadila pražská expozice Světy Jindřicha Chalupeckého, samozřejmostí jsou autorské sloupky a další tradiční rubriky.

Zároveň s vydáním dubnového čísla došlo také k oznámení první části programu festivalu Vivat Moody Moon Noize vol. 3, kde mimo jiné vystoupí Katarzia, Hugo Toxxx, Arleta, FVTVRE, God and Eve nebo Irena a Vojtěch Havlovi. Festival, který pořádá magazín Full Moon ve spolupráci s promotérskými kolektivy Heartnoize a Mood či spolkem Živá vila se odehraje v Prachaticích na konci července. Další položkou do katalogu labelu Full Moon Forum pak bude nové EP skupiny Chief Bromden, které vyjde 6. května.

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA 22.04.2024 (PO)
Balíkovna a AlzaBoxy 29 Kč 23.04.2024 (ÚT)
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 57 Kč 23.04.2024 (ÚT)
PPL výdejní místa 69 Kč 23.04.2024 (ÚT)
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč 24.04.2024 (ST)
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Česká pošta - Balík na poštu 65 Kč 23.04.2024 (ÚT)
Česká pošta - Balík do ruky 69 Kč 23.04.2024 (ÚT)
Doručení na adresu 79 Kč 23.04.2024 (ÚT)
Kurýr PPL ČR 99 Kč 23.04.2024 (ÚT)
Kurýr PPL SK 169 Kč 26.04.2024 (PÁ)
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 39 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)