Zavřít

DOPORUČIT ZNÁMÉMU

Full Moon 138/2022

Běžná cena: 99 Kč
Sleva: 11%
Naše cena: 88 Kč
Dostupnost: Externí sklad
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0658917
Nakladatel: Kyeo Shows
Vazba: brožovaná
Počet stran: 100
Rok vydání: 2022
Jazyk: Česky
Kategorie: Periodika

„Pro mne nevýhoda, že je ve velké vzdálenosti od bydliště a musím použít zásilkovnu, doručení za další poplatek, než když bych si dojela do obchodu.“

Full Moon 138/2022 88 CZK Nové Skladem

"Tanec je v každém z nás a taky všude kolem. Má mnoho forem a podob, plní různé funkce a vyvolává široké spektrum emocí. Ať už chodíte do divadla nebo do nočních klubů nebo se díváte na zábavné televizní pořady či hudební videoklipy, potkáváte ho téměř denně. A i kdybyste tvrdili opak, čas od času tancujete." Full Moon s pořadovým číslem #138 je zasvěcen zejména tanci, příběhům kolem něj i propojení tance s hudbou. Nové vydání vychází v pondělí 10. října.

Taneční téma kurátorovala Maria Pyatkina, redaktorka Full Moonu a laureátka publicistické Ceny Jany "Apačky" Grygarové udílené v rámci Cen Vinyla. Ve svém rozsáhlém textu reflektuje fenomén současného tance a témat, které zpracovává, dojde také na moderní streetové styly jako locking a stranou pochopitelně nezůstanou ani hudební videoklipy, v nichž hraje tanec často jednu z hlavních rolí. Těm se věnuje rovněž rubrika Na vlastní oči, kde vybrané klipy hodnotí choreograf, tanečník a vedoucí souboru 420people Václav Kuneš. Titulní téma nabízí i rozhovory s kanadskou tanečnicí a choreografkou Louise Lecavalier nebo s domácí umělkyní Miřenkou Čechovou, nechybí text o televizní soutěži RuPaul's Drag Race nebo rubrika Moon Eleven, představující mladé české a slovenské tanečníky, které se vyplatí sledovat.

Říjnový Full Moon obsahuje mnoho dalších textů, ať už jde o rozhovory se skupinami The Comet Is Coming či Dunaj, Lazerem Vikingem nebo se slovenským rapperem Saulem, nechybí druhá část reportážní mozaiky z letošního festivalového léta stejně jako rubrika Kult, kterou tentokrát obsadil Beck se svým albem Sea Change. Exkluzivitou je tour report Jakuba Zbořila ze skupiny Billow, která na přelomu srpna a září odehrála deset vystoupení v dalekém Japonsku. Nedílnou součástí vydání je profilový text o americké trumpetistce Jaimie Branch nebo rubrika Odjinud, která představuje režisérku Terezu Nvotovou, jejíž snímek Světlonoc nedávno uspěl na filmovém festivalu v italském Locarnu. Filmová rubrika obsahuje také recenzi tohoto snímku, podobně jako texty věnované úspěšným televizním seriálům Zkouška či Sandman.

Recenzní rubrice vévodí album !Ay! kolumbijské producentky a hudebnice Lucrecie Dalt, z dalších recenzovaných titulů je třeba zmínit novinky Kali Malone, Jockstrap, Loraine James, Josefiny Dusk, Mackayi McCravena nebo skupin Tamara, 52 Hertz Whale či Vertigo. Knižní sekce obsahuje recenzi diskutovaného románu Kateřiny Tučkové Bílá voda nebo komiksu Zaplatit zemi Joea Sacca. Samozřejmostí jsou další pravidelné rubriky, například Sklep, Do černého nebo Radio FM, podobně jako rubrika Galerie, kde jsou představeny aktuální výstavy Gregora Hildebrandta a Andrewa Gilberta. Krátce před vydáním říjnového čísla vyšlo nové EP skupiny Vellocet Roll a byl spuštěn samostatný web platformy Full Moon Forum, která zaštiťuje vydavatelské a pořadatelské aktivity magazínu.

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA 23.04.2024 (ÚT)
Balíkovna a AlzaBoxy 29 Kč 24.04.2024 (ST)
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 57 Kč 24.04.2024 (ST)
PPL výdejní místa 69 Kč 24.04.2024 (ST)
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč 25.04.2024 (ČT)
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Česká pošta - Balík na poštu 65 Kč 24.04.2024 (ST)
Česká pošta - Balík do ruky 69 Kč 24.04.2024 (ST)
Doručení na adresu 79 Kč 24.04.2024 (ST)
Kurýr PPL ČR 99 Kč 24.04.2024 (ST)
Kurýr PPL SK 169 Kč 29.04.2024 (PO)
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 39 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)