KE KNIHÁM S MODROU HVĚZDIČKOU ROZDÁVÁME KNIŽNÍ DÁREK ZDARMA! PLATÍ PŘI NÁKUPU NAD 499 KČ. 

Zavřít

DOPORUČIT ZNÁMÉMU

Full Moon 57/2016

Běžná cena: 79 Kč
Sleva: 6%
Naše cena: 74 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0305417
Nakladatel: Kyeo Shows
Vazba: brožovaná
Počet stran: 96
Rok vydání: 2016
Jazyk: Česky
Kategorie: Periodika

„Doporučuji, nakupovala jsem zde již mnohokrát a vždy jsem byla spokojená.“

Full Moon 57/2016 74 CZK Nové

Obálku prvního vydání magazínu Full Moon v roce 2016 zdobí božská ruka legendárního Milese Davise. Letos uplyne rovné čtvrtstoletí od předčasného skonu výjimečného hudebníka, kterému je v novém čísle věnován rovný tucet stran. Jeho tvorbu rozebírají respektovaný novinář Ondřej Konrád, člen nastupující jazzové generace, saxofonista (a pedagog) Jakub Doležal a Karel Veselý, který se věnuje Davisovu koketování s hip hopem. K tématu patří také recenze posledního dílu Davisových The Bootleg Series, preview filmu Miles Ahead, který zakončoval nedávný filmový festival v New Yorku, a rozhovor s důležitým Davisovým spolupracovníkem Marcusem Millerem.

Full Moon do roku 2016 vstupuje v renovované podobě, navýšené o celých šestnáct stránek. Zdvojnásobil se rozsah některých rubrik, upravena je struktura čísla a přibyla také stránka shrnující aktivity platformy Full Moon Forum, která bude od začátku roku 2016 zaštiťovat veškeré vydavatelské a promotérské aktivity magazínu. Spolu s Full Moonem #57 tak 5. ledna vychází první CD slovenské trojice Inheritance, které skupina pokřtí 18. února na koncertě v pražském klubu Basement. Na sobotu 20. února se pak chystá další z populárních Gram Bazaarů, tentokrát v plzeňském kulturním centru Papírna.

Hlavní náplní lednového vydání magazínu jsou rozhovory - (nejen) o debutových albech hovoří Dominik Zezula, leader projektu Děti mezi reprákama, a skupina Ghost of You, na otázky redaktorů odpovídaly také stálice světové hudební scény Adrian Belew (Talking Heads, King Crimson), Anton Newcombe ze skupiny The Brian Jonestown Massacre a členové skupin Tortoise či Two Gallants. Dalším dílem pokračuje také průběžný seriál o producentech na současné hudební scéně, v hlavní roli tentokrát s Martinem Přikrylem (The Prostitutes, Apollinaire nebo The Mods). V kratších textech jsou rozebrány aktuální počiny Boba Dylana a Johna Calea, sekce věnované knihám, komiksům a filmům se pyšní rozšířeným rozsahem a přibyla také rubrika věnovaná důležitým televizním seriálům.

Recenzní stránky otevírá tradičně album měsíce, kterým se stala novinka kalifornského písničkáře Ty Segalla, z dalších hodnocených titulů je třeba zmínit nová alba skupin Tortoise, Savages, Tindersticks nebo Fat White Family. Zastoupena jsou také alba Grimes, Björk, Lubomyra Melnyka a kapel Chvrches či Saviours nebo silná čtveřice domácích počinů - Děti mezi reprákama, Stinka, The Prostitutes a Dunajská vlna. Jedním z hlavních textů čísla je reportáž ze spřáteleného holandského festivalu Le Guess Who?, široká sekce reportů obsahuje i vzpomínky na koncerty Chelsea Wolfe, Beach House, Deerhunter, Ariela Pinka nebo Róisín Murphy. Full Moon #57 uzavírají tradičně sloupky, také v částečně obměněné sestavě.

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Nelze objednat
Balíkovna a AlzaBoxy 49 Kč Nelze objednat
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 65 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa 69 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč Nelze objednat
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Česká pošta - Balík na poštu 65 Kč Nelze objednat
Česká pošta - Balík do ruky 75 Kč Nelze objednat
Doručení na adresu 89 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL ČR 99 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL SK 169 Kč Nelze objednat
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 39 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)