Pomůžeme vám s výběrem nejlepších knih pod stromeček

Inside Chefs’ Fridges, Europe. Top chefs open their home refrigerators (ENG)

Běžná cena: 1 390 Kč
Sleva: 16%
Akční cena: 1 174 Kč
Dostupnost: Externí sklad
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0290790
EAN: 9783836553537
Nakladatel: Taschen
Vazba: tvrdá
Počet stran: 328
Rok vydání: 2015
Jazyk: Anglicky

nika

Prehledny nakup,rychle dodani.Rozhodne doporucuji

Další hodnocení »

Inside Chefs’ Fridges, Europe. Top chefs open their home refrigerators 1174 CZK Nové Skladem

Ours is the era of the celebrity chef. Like never before, we’re fascinated by fine food and the personalities who create it. Newspapers follow the antics of our favorite cooks both in and out of the kitchen, bake-offs of all kinds become hit TV shows, and chef-owned restaurants have lines trailing around the block. Amid this media frenzy, the world of fine dining can feel removed from our lives.Inside Chefs’ Fridges brings the heavenly cuisine back down to earth. Touring the European continent, it profiles 40 of Europe’s top chefs alongside their personal home fridges. The result is a revelation, through images and words, of the inner sanctum of culinary creativity, with each chef revealing their dependable fridge contents, their favorite local ingredients, as well as two of their most treasured home recipes. Stars of this European edition include Joan Roca, Massimo Bottura, Fergus Henderson, Yotam Ottolenghi, Marco Pierre White, Hélène Darroze, Inaki Aizpitarte, Mauro Colagreco, Thierry Marx, and Christian F. Puglisi. Eschewing the media dazzle, this book is instead an inspiring and accessible collection of exclusive insider secrets in which culinary genius meets domestic reality.This book includes: Entries by 40 top chefs from all over Europe, with nearly 60 Michelin stars shared between them. Chef #1 and #2 from the World’s Best Restaurant list 2015 and best female chef of the year, Hélène Darroze. Two recipes from each chef, with an emphasis on local ingredients and specialties. Useful index for quick recipe access. Addresses of each chef’s restaurants. Illustrations of all 40 fridges plus additional details by Aurore d’Estaing. Foreword by Modernist Cuisine’s Nathan Myhrvold.

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA 13.12.2016 (ÚT)
Zásilkovna.cz 39 Kč 14.12.2016 (ST)
* Cena je platná při platbě předem, platba na pobočce je zpoplatněna částkou 16,- Kč
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Balík do ruky 49 Kč** 14.12.2016 (ST)
Balík na poštu 49 Kč** 14.12.2016 (ST)
PPL v České Republice 109 Kč** 14.12.2016 (ST)
PPL na Slovensku 350 Kč** 16.12.2016 (PÁ)
** K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Hotově ZDARMA
Bankovním převodem předem ZDARMA
Hotově na pobočce Uloženka.cz 16 Kč
Platební kartou na pobočce Uloženka.cz od 16 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card od 10 Kč
PLATBA 24 – Česká spořitelna od 10 Kč
GE Money Bank od 10 Kč
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank od 10 Kč
MojePlatba – Komerční banka od 10 Kč
mPenize - mBank od 10 Kč
ČSOB od 10 Kč
ERA od 10 Kč
Sberbank od 10 Kč
Fio banka od 10 Kč
PaySec od 10 Kč
Hotově na pobočce zásilkovna 16 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ

Přidejte své hodnocení:

NAVŠTÍVENÉ VÁMINAVŠTÍVENÉ VÁMI

Akční cena: 1 397 Kč
1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)