Z důvodu zachování zdraví ❤️  jsme přijali bezpečnostní opatření a nyní pracujeme ve dvousměnném provozu. Hledáme brigádníky na výpomoc 8:00 - 13:00 a 13:00 - 19:00. Zájemci pište na: obchod@dobre-knihy.cz

Na naší prodejně v Holešovicích je zprovozněno výdejní okénko, výdej objednávek funguje bez omezení.

Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Václav Frič
Běžná cena: 299 Kč
Sleva: 20%
Akční cena: 239 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0227716
EAN: 9788087575147
ISBN: 978-80-87575-14-7
Nakladatel: Apetit
Vazba: Pevná bez přebalu matná
Počet stran: 160
Rok vydání: 2014
Rozměry: 215,0x282,0x12,0mm
Váha: 672g
Jazyk: Česky
Kategorie: Tématické kuchařky

„Při nákupu vánočních dárků zde při více knihách ušetřím několik set korun.“

Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) 239 CZK Nové

Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě! Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso, vepřové maso, telecí a jehněčí maso. V každém dílu se dozvíte, proč daný kus masa (květová špička, vepřové ocásky atd.) chtít, jak a kde ho koupit, na co si dát při nákupu pozor, k čemu se daný kus hodí a přidáme i podrobný návod, jak jej v kuchyni zpracovat a upravit (každý díl obsahuje 2 recepty s celostránkovou fotkou). Seriál o mase připravovali Apetit tři roky ve spolupráci s Václavem Fričem, kuchařem, majitelem vyhlášené restaurace Na Pekárně a machrem na českou kuchyni. Kromě receptů na naši klasiku (svíčková, dušená roštěnky, dršťkovka), v knize najdete i recepty světové kuchyně (rostbeef, rib-eye steak, telecí saltimboca…). Kniha je doplněna o adresy ověřených řeznictví a farem, kde se dá sehnat to nejlepší maso. S námi už se nebudete bát vkročit do řeznictví, říct si o správný kus masa - na guláš, steaky, vývar… a doma ho připravit. S Apetitem zvládnete uvařit všechno napoprvé! Seriál o mase je prvním bookazinem (formát Apetitu, paperback), který Apetit vydává.

Štítky: Recepty, Masitá jídla, Kuchařství, Maso

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Nelze objednat
Zásilkovna.cz 55 Kč Nelze objednat
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Balík Do ruky 79 Kč Nelze objednat
Balík Na poštu 79 Kč Nelze objednat
PPL v České Republice 109 Kč Nelze objednat
PPL na Slovensku 400 Kč Nelze objednat
Balík Do balíkovny 55 Kč Nelze objednat
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně ZDARMA
Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 19 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna od 10 Kč
GE Money Bank od 10 Kč
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank od 10 Kč
MojePlatba – Komerční banka od 10 Kč
mPenize - mBank od 10 Kč
ČSOB od 10 Kč
ERA od 10 Kč
Sberbank od 10 Kč
Fio banka od 10 Kč
PaySec od 10 Kč
Masterpass od 10 Kč
Edenred 39 Kč
Benefity 39 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 25 Kč
Gallery Beta 39 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ

Přidejte své hodnocení:
1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)

Chceme být fér a zároveň vás bavit čtením. K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.
Používáním webu Dobre-knihy.cz s tím souhlasíte. Další informace