Pomůžeme vám s výběrem nejlepších knih pod stromeček

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes 1.díl A-G (E-KNIHA)

Jaroslav Vašák
Běžná cena: 69 Kč
Sleva: 3%
Akční cena: 67 Kč
Dostupnost: Ihned ke stažení
Kód: D0263711
Nakladatel: Viking
Počet stran: 260
Jazyk: Česky
Zabezpečení: Bez Adobe DRM
Knihu obdržíte ve formátech:
epub mobi

Iva S.

s obchodem mám velmi dobré zkušenosti a doporučuji!

Další hodnocení »

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes 1.díl A-G (E-KNIHA) 67 CZK Nové Skladem

Jaroslav Vašák (nar. 1947) přináší první díl z celkem pětidílného seriálu kulinářských zajímavostí. Kniha je určena jak pro nejširší veřejnost, tak i pro milovníky gastronomické historie dávné i nedávné. Příznivci zajímavých a méně známých receptů se zde dozví, jaká jídla se připravovala dříve a jak se onen pokrm připravuje v moderní úpravě dnes. Kniha je doplněna o slovníček historických kulinářských výrazů. Jaroslav Vašák je od roku 1986 Mistr kuchař, tento titul mu udělilo Ministerstvo obchodu ČR. Publikuje víc jak 25 let a vyšlo mu už více než 100 kuchařských knih a kalendářů. Jeho knihy jsou však hodnotné i literárně a překypují zajímavostmi a osobitými nápady, jež se zdají naprosto nevyčerpatelné.

MOJE KNIHOVNY

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ

Přidejte své hodnocení:

NAVŠTÍVENÉ VÁMINAVŠTÍVENÉ VÁMI

Akční cena: 41 Kč
1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)