AKCE 1 + 3 DNES KONČÍ! POSLEDNÍ MOŽNOST ZÍSKAT 3 KNIHY ZDARMA. AKČNÍ VÝBĚR ZDE

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, 2. díl, H-K (E-KNIHA)

Jaroslav Vašák
Běžná cena: 69 Kč
Sleva: 3%
Naše cena: 67 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Kód: D0268826
Nakladatel: Viking
Počet stran: 364
Jazyk: Česky
Zabezpečení: Bez Adobe DRM
Kategorie: Kuchařky a nápoje
Knihu obdržíte ve formátech:
epub mobi

„Můj první nákup a vše v naprostém pořádku. Což se nedá říct o větších eshopech L***r nebo Dobrov**ý“

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, 2. díl, H-K (E-KNIHA) 67 CZK Nové

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl? Používáte často tráj, ošlejch či demuť ? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času certle či diblíky? A co o vánocích? Pečete z putrového těsta? Kniha Jak se vařívalo kdysi a jak dnes vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes. Kniha je doplněna o slovníček historických kulinářských výrazů a čtenář se seznámí i s nejznámějšími kuchařkami a kuchaři.

MOJE KNIHOVNY

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)