LEGO® Super Heroes 76174 SpiderMan v monster truck

Naše cena: 1 429 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0610859
EAN: 5702016912791
Věk: 8+
Kategorie: Disney

„Byl jsem spokojen. Sehnal jsem knihy, které neměli všude, navíc byly skladem a tedy obratem vyexpedovány a dodávka do dvou pracovních dnů.“

LEGO® Super Heroes 76174 SpiderMan v monster truck 1429 CZK Nové

Stavebnice Spider-Man v monster trucku vs. Mysterio (76174) od LEGO® Marvel Spider-Man je díky 4 kultovním postavám od Marvelu a úžasnému monster trucku vynikajícím dárkem, který nadchne každého malého superhrdinu.

Jedinečný mix superhrdinské akce Děti, které zbožňují superhrdiny a jejich vozidla, si tuto obří sadu od LEGO Marvel bezpochyby zamilují. S klasickými postavami, jako jsou Spider-Man, Spider-Gwen, Doktor Octopus a Mysterio, ale také s obřím monster truckem s funkčním tlumením a vystřelovačem sítě, a k tomu navíc se 2 ozbrojenými drony je vše připraveno na kreativní dobrodružství bez konce. Zábava pokračuje i po skončení akčních soubojů – děti si totiž mohou parádní scény, které vytvořily, vystavit v pokojíčku. Pro ještě kreativnější zábavu obsahuje aplikace s LEGO návody digitální pokyny Instructions PLUS, které dětem umožňují přibližovat si, otáčet a vizualizovat modely přímo během stavění.

Stavebnice Spider-Man v monster trucku vs. Mysterio (76174) od LEGO® Marvel Spider-Man zaujme 4 oblíbenými postavami z filmů se Spider-Manem a nadupaným monster truckem, který je zárukou velkolepé akce a dobrodružství. Nabízí minifigurky Spider-Mana, Doktora Octopuse, Mysteria a Spider-Gwen, monster truck s parádním odpružením a vystřelovačem sítě na střeše, a k tomu navíc 2 sestavitelné drony vždy se 2 vystřelovači. Děti mohou stavět a přehrávat si scény s touto parádní akční sadou se superhrdiny, kterou si poté navíc vystaví v pokojíčku. Tento perfektní narozeninový, vánoční nebo každodenní dárek doslova překypuje možnostmi kreativního hraní pro malé superhrdiny od 8 let. Spider-Manův monster truck měří přes 12 cm na výšku, 15 cm na délku a 9 cm na šířku a je postavený tak, aby vydržel nespočetná nebezpečná dobrodružství. Samozřejmostí jsou zábavné doplňky jako skateboard a pavučiny Spider-Gwen, Mysteriova kulová duhová helma a peníze, které může Doktor Octopus ukrást. Pro ještě zábavnější stavění obsahuje aplikace s LEGO® návody digitální pokyny Instructions PLUS, které dětem umožňují přibližovat si, otáčet a vizualizovat modely přímo během stavění. Všechny sběratelské stavebnice série LEGO® Marvel Spider-Man dávají dětem možnost připomenout si okamžiky s oblíbenými superhrdiny a vymýšlet si vlastní kreativní příběhy. Již od roku 1958 splňují LEGO® dílky náročné standardy tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly bezproblémové spojování a rozebírání. LEGO® dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Nelze objednat
Balíkovna a AlzaBoxy 29 Kč Nelze objednat
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 57 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa 69 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč Nelze objednat
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Česká pošta - Balík na poštu 65 Kč Nelze objednat
Česká pošta - Balík do ruky 69 Kč Nelze objednat
Doručení na adresu 79 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL ČR 99 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL SK 169 Kč Nelze objednat
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 39 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)