Kuchařka ze svatojánu - zdraví z kuchyně

Pečeme chléba a pečivo

Pauli Jana Rosa de
Běžná cena: 165 Kč
Sleva: 25%
Akční cena: 124 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0004269
EAN: 9788087156575
ISBN: 978-80-87156-57-5
Nakladatel: TeMi CZ
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 104
Rok vydání: 2010
Rozměry: 148,0x210,0x5,0mm
Váha: 16g
Jazyk: Česky

Eva

S obchodem jsem velmi spokojena, ať je široký výběr ,výborné ceny tak i komunikace s obchodem

Další hodnocení »

Pečeme chléba a pečivo 124 CZK Nové

Snad každý zná ten slastný pocit, když se zakousne do čerstvého chleba nebo rohlíku či vánočky. Chlebu se odnepaměti říká Boží dar a je jednou z nejdůležitějších potravin po celém světě. Jedí ho všichni bez rozdílu majetku či povolání. Je jedním z nejčastějších motivů v lidové slovesnosti, písních a úslovích. Pro nás Slovany býval dokonce nedílnou součástí vítacího obřadu. Chléb má spoustu podob podle toho, z jakých surovin se připravuje, byť základem je vždy mouka a voda. V našich krajích je nejobvyklejší a nejoblíbenější chléb kvašený, tj. takový, kdy se do těsta přidávají kvasnice čili droždí anebo kvásek, který způsobí kynutí čili nakypření. A výsledkem je zlatohnědý nadýchnutý bochník, šťavnatý chléb s křupavou kůrkou. Mňam, co říkáte? A kromě chleba existuje spousta dalších pekárenských dobrot, jako rohlíky či housky v různých podobách. Anebo nepřeberný sortiment sladkého pečiva, jež se konzumuje stále nebo u příležitosti významných událostí – vánočky, mazance, koláče všech druhů, bábovky, štrúdly, koblihy nebo velikonoční beránek... Mnohé z těchto dobrot se dostanou koupit v obchodech, ale není nad to vytvořit si je doma, podle vlastního gusta. Jak na to, jak připravit těsto a upéct kteroukoliv dobrotu z mouky, na kterou si vzpomenete či dostanete chuť, to poradí tato příručka. Její autorka Jana Rosa de Pauli je vyučenou pekařkou s bohatými praktickými zkušenostmi, jež korunovala vysokoškolským vzděláním. V současnosti působí jako učitelka odborného výcviku na Střední škole potravinářské a služeb v Brně a vychovala již desítky kvalifikovaných pekařů. Do této publikace shrnula veškerý um, kterého je zapotřebí k vytvoření dobrého chleba či jiného pečiva v domácích podmínkách. A připojila více než stovku receptů pečiva všeho druhu pro nejrůznější příležitosti.

Štítky: Recepty, Chléb, Pečivo, Vaření

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Nelze objednat
Zásilkovna.cz 39 Kč Nelze objednat
* Cena je platná při platbě předem, platba na pobočce je zpoplatněna částkou 16,- Kč
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Balík do ruky 49 Kč** Nelze objednat
Balík na poštu 49 Kč** Nelze objednat
PPL v České Republice 109 Kč** Nelze objednat
PPL na Slovensku 350 Kč** Nelze objednat
** K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Hotově ZDARMA
Bankovním převodem předem ZDARMA
Hotově na pobočce Uloženka.cz 16 Kč
Platební kartou na pobočce Uloženka.cz od 16 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card od 10 Kč
PLATBA 24 – Česká spořitelna od 10 Kč
GE Money Bank od 10 Kč
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank od 10 Kč
MojePlatba – Komerční banka od 10 Kč
mPenize - mBank od 10 Kč
ČSOB od 10 Kč
ERA od 10 Kč
Sberbank od 10 Kč
Fio banka od 10 Kč
PaySec od 10 Kč
Hotově na pobočce zásilkovna 16 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ

Přidejte své hodnocení:
Akční cena: 126 Kč
1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)