Vaše objednávky expedujeme bez omezení. Výdejní okénko na prodejně v Holešovicích máme otevřeno dle otevíracích hodin.

Zavřít

HLÍDAT DOSTUPNOST A CENU

Pekařský učeň

Reinhart Peter
Běžná cena: 449 Kč
Sleva: 22%
Akční cena: 348 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0285745
EAN: 9788090618800
ISBN: 978-80-906188-0-0
Nakladatel: KNIHA ZLÍN
Vazba: vázaná s laminovaným potahem
Počet stran: 286
Rok vydání: 2015
Rozměry: 240,0x262,0x22,0mm
Váha: 1456g
Jazyk: Česky
Kategorie: Tématické kuchařky

„Fungující knihkupectví. Co nabízejí, dodají. Možnosti dopravy a platby jsou na vás.“

Pekařský učeň 348 CZK Nové

Peter Reinhart, zakladatel legendární pekárny Brother Juniper’s Bakery a vynikající instruktor největší světové kulinářské akademie, stojí v čele amerického hnutí řemeslného chleba už více než 15 let. Jeden den se mu něco povede a druhý hned pokračuje ve vylepšování receptů a technik na nikdy nekončící cestě za vynikajícím chlebem. V knize Pekařský učeň popisuje zásadní pokroky a objevy v oblasti pečení chleba, ke kterým dospěl při studijním pobytu ve francouzských boulangeriích a během poučných hodin, strávených v kuchyni kulinářské akademie spolu se svými studenty. Nahlédněte Peterovi přes rameno a učte se spolu s ním od nejváženějších francouzských pekařů, jako jsou Lionel Poilâne a Phillippe Gosselin, jehož pain a l’ancienne revolučním způsobem změnil umění přípravy baget. Sledujte jej při práci v kuchyni, kdy svým studentům vysvětluje dvanáct fází chleba. Názorné instrukce jsou vysvětleny pomocí více než 100 návodných fotografií. Nově nabyté vědomosti využijete při přípravě 50 nových receptů pro klasické chleby, jako je rustikální ciabatta, vydatný pain de campagne, tradiční newyorský bagel nebo pekařský svatý grál – Peterova verze slavného pain a l’ancienne. Peter dokáže skloubit přísnou vědu, pokročilé techniky a historii přípravy jídla – výsledkem je jednoduše přístupná a podmanivá kniha, bohatá a různorodá stejně jako chleby, které si podle ní připravíte. Je to původní kniha o jídle, napsaná okouzlujícím a inspirujícím stylem. Odměnou vám budou ty nejlepší chleby a pečivo na světě.

Štítky: Monografie, Recepty, Chléb, Pečivo

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Nelze objednat
Zásilkovna.cz 59 Kč Nelze objednat
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Balík Do ruky 69 Kč Nelze objednat
Balík Na poštu 69 Kč Nelze objednat
PPL v České Republice 115 Kč Nelze objednat
PPL na Slovensku 400 Kč Nelze objednat
Balík Do balíkovny 59 Kč Nelze objednat
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně ZDARMA
Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 19 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna od 10 Kč
GE Money Bank od 10 Kč
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank od 10 Kč
MojePlatba – Komerční banka od 10 Kč
mPenize - mBank od 10 Kč
ČSOB od 10 Kč
ERA od 10 Kč
Sberbank od 10 Kč
Fio banka od 10 Kč
PaySec od 10 Kč
Masterpass od 10 Kč
Edenred 39 Kč
Benefity 39 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 25 Kč
Gallery Beta 39 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ

Přidejte své hodnocení:
1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)

Chceme být fér a zároveň vás bavit čtením. K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.
Používáním webu Dobre-knihy.cz s tím souhlasíte. Další informace