AKCE 1 + 3 BRZO KONČÍ! POSLEDNÍ MOŽNOST ZÍSKAT 3 KNIHY ZDARMA. AKČNÍ VÝBĚR ZDE

POKÉMON: XY5 Primal Clash Booster (1/36)

Běžná cena: 129 Kč
Sleva: 12%
Naše cena: 114 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0262445
EAN: 0820650109485
Nakladatel: Pokémon Company
Kategorie: POKÉMON

„Dobrý internetový i kamenný obchod s širokou nabídkou, dobré ceny a rychlé dodání“

POKÉMON: XY5 Primal Clash Booster (1/36) 114 CZK Nové

Booster je doplňkové balení skládající se z 10 karet + jedné karty s online kódem. Karty jsou zde namíchány náhodně, lze tedy získat jakoukoliv kartu z více jak 160 karet sady Primal Clash (karty se v balíčku neopakují). Balení má následující strukturu:

- 5x běžná karta (symbol kolečka dole vpravo)
- 3x neobvyklá karta (symbol kosočtverečku dole vpravo)
- 1x vzácná karta (symbol hvězdičky dole vpravo)
- 1x blyštivá karta (jakákoliv vzácnost s blyštivým textem)
- 1x karta s online kódem

Rozbalené karty lze využít jak na rozšíření své sbírky, tak také na vylepšení herního balíčku - lze jimi vylepšit balíček jak na formát Standard, tak i Expanded (o formátech turnajů se do dočteš více dole). Kartu s online kódem můžeš uplatnit na stránce pokemontcg.com, kde si můžeš zahrát s hráči celého světa z pohodlí tvého domova.

Sada Primal Clash je jednou z nejrozsáhlejších sad posledních let - celkem obsahuje 164 karet! Za klasické Pokémony lze vyjmenovat např. léčícího Sceptila, útočícího Blazikena, zákeřného Swamperta, energie přesouvajícího Eelektrosse, otravnou Nedoqueen, nelítostného Rhyperiora, zpomalujícího Crawdaunta, ochranného Aegislashe, roztomilého Azumarilla, vše ničící Kingdru nebo silného Bouffalanta. Stage1 i Stage2 Pokémonů je zde doopravdy hodně.
Ovšem Primal Clash přichází rovnou se dvěma novinkami. První novinkou jsou tzv. Half Art karty - obrázek Pokémona není pouze v horní části karty v rámečku, ale zasahuje i do dolní poloviny karty a volně přechází i do útoku. Karta tedy vypadá mnohem lépe a zajímavěji! Krom vzhledu jsou k Half Art kartám přidány i nové speciální schopnosti - tzv. Starověké vlastnosti. Těchto Starověkých vlastností je více druhů - některá umožní přidat za kolo dvě energie, jiná zase za kolo dvakrát zaútočit, další vyléčí dvojnásobek zranění či Pokémona ochrání před efekty Trenérských karet. Starověké vlastnosti budou poměrně důležitými schopnostmi ve hře, které soupeře nemile potrápí! Jako příklad Half Art karet lze uvést Magcarga, Gorebysse, Ludicola, Tentacoola či Medichama.

Druhou novinkou jsou Primal Pokémoni - to se týká Groudona a Kyogreho. Vesměs je jedná jakoby o Mega Pokémony-EX, akorát že namísto "Mega" jsou "Primal" a mají Starověkou vlastnost. Primal Kyogre-EX má 240HP, útokem udělí 150 zranění do Aktiva a 30 do všech Pokémonů na soupeřově lavičce + si efektem Starověké vlastnosti může k sobě přidat dvě energie za kolo! Primal Groudon-EX má také 240HP, útokem udělí až 200 zranění a Starověkou vlastností se ochrání před efektem Trenérských karet!
Osm nových Pokémonů-EX se skrývá v sadě Primal Clash. Jsou jimi travní Trevenant-EX s útokem 50+20 zranění za každou Travní energii u něj, ohnivý Camerupt-EX s útokem 50x zranění za každou odhozenou Ohnivou energii, vodní Wailord-EX s neuvěřitelnými 250HP a útokem za 120 zranění, temný Sharpedo-EX s útokem za 100 zranění a odhazující energie, metalový Aggron-EX s útokem za 60 zranění zvyšující se se zraněním Aggrona, vílí Gardevoir-EX s útokem za 100 zranění a vyrušením slabosti, vodní Kyogre-EX a bojový Groudon-EX jako podvývoje Primal Pokémonů-EX. Na těchto Pokémonech se dají postavit jak zcela nové balíčky, tak se i ty stávající dají vylepšit!

Krom dvou Primal Pokémonů-EX se zde nachází i dva Mega Pokémoni-EX. Mega Aggron-EX má 240HP a útokem dá 120 zranění, s trochou štěstí rovnou 240 - což vyřadí na jednu ránu prakticky kohokoliv ze hry. Přidej si k němu novou speciální Shield energii, která snižuje zranění od soupeřových Pokémonů o 10! Nebo je zde Mega Gardevoir-EX, která dá 30 zranění za každou Vílí energii u tebe - není tedy problém se přehoupnout přes 200 zranění do soupeřova Aktivního Pokémona, a pokud si k ní přidáš speciální Wonder energii, tak ji ochráníš před soupeřovými efekty útoků!
Sada Primal Clash nabízí mnoho Full Art karet. Té se dočkali všichni Pokémoni-EX, Primal Pokémoni-EX i Mega Pokémoni-EX! Krom nich jsou ve Full Art provedení také čtyři karty Supporterů - jeden z Teamu Aqua vhodný do vodních balíčků, druhý z Teamu Magma vhodný do bojových balíčků, třetím je jeden z profesorů (shuffle-and-draw Supporter) a posledním jsou Teammates, které najdou využití v každém balíčku, neboť vyhledají dvě jakékoliv karty, pokud ti byl vyřazen v minulém kole Pokémon. Krom Full Art provedení je v této sadě 21 Trenérských karet.
Posledními ultra vzácnými kartami jsou Shiny karty, které svým číslem převyšují celkový počet karet (např. 164/160) - tentokráte se vždy jedná o Trenéry. Z této sady jsou zde Shiny Dive Ball a Shiny Weakness Policy, z reprintů zde jsou Shiny Switch a Shiny Enhanced Hammer.

Tato sada je přímo nabušená vzácnými a ultra vzácnými kartami! Pokud se chceš více dozvědět o formátech turnajů, přejdi sem: http://www.hraju-pokemon.cz/page.jsp?page=card_game_typy_a_formaty_turnaju
 

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Nelze objednat
Balíkovna a AlzaBoxy 29 Kč Nelze objednat
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 57 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa 69 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč Nelze objednat
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Česká pošta - Balík na poštu 65 Kč Nelze objednat
Česká pošta - Balík do ruky 69 Kč Nelze objednat
Doručení na adresu 79 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL ČR 99 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL SK 169 Kč Nelze objednat
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 39 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)