Zavřít

DOPORUČIT ZNÁMÉMU

Pokémon: Boundaries Crossed - 1 Blister Boo

Běžná cena: 99 Kč
Sleva: 10%
Naše cena: 89 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0260953
EAN: 0820650107849
Nakladatel: Pokémon Company
Kategorie: POKÉMON

„Kupuji celkem hodně knih. Zde najdu téměř vše, co potřebuji za příznivé ceny. Nakupuji zde rád a pravidelně.“

Pokémon: Boundaries Crossed - 1 Blister Boo 89 CZK Nové

V tomto balení najdete 10 karet s Pokémony a jednu kartičku se speciálním kódem na hraní karetní hry Pokémon na internetu (pokemontcg.com)! Najdete zde 5 běžných karet (poznáte podle kolečka v pravém dolním rohu), 3 neobvyklé karty (poznáte podle kosočtverečku v pravém dolním rohu), 1 blyštivou kartu (jakákoliv vzácnost) a 1 vzácnou kartu (poznáte podle hvězdičky v pravém dolním rohu). Na místě vzácné karty můžete získat pravé poklady této unikátní sady, jako jsou např. Pokémoni-EX!
To vše zabaleno do boosterového obalu a ještě do papírovo-plastového obalu, aby jste měli jistotu, že všechny karty jsou naprosto nepoškozené.

Sada Boundaries Crossed se točí okolo nových Pokémonů - Black Kyurema a White Kyurema. Tito Pokémoni jsou naprostými unikáty, jelikož se zde střetává síla z 2 silných legendárních Pokémonů - Kyurema a Zekroma nebo Kyurema a Reshirama. Každý pravý sběratel proto musí tyto Pokémony mít! Celkem se zde dočkáme 149-ti karet, což je na jednu sadu doopravdy vysoké množství.

Ale tato sada nám nabízí mnohem více než jen Black Kyurema a White Kyurema. Setkáme se zde s novými 6-ti Pokémony-EX, 4 Shiny karet, dosti silnými klasickými Pokémony, 3 Full Art Supportery, mnoha Trenéry a úplně novým typem karty - ACE SPEC!
Za Pokémony-EX se dočkáme dračích Black Kyurema-EX a White Kyurema-EX, kamenného Landoruse-EX, psychické Cresselie-EX, travního Celebi-EX a vodního Keldea-EX. Každý z těchto Pokémonů má svou silnou stránku a je pouze na vás, kterým z nich si vylepšíte svůj balíček. A jako i v minulých sadách, každý z nich se zde vyskytne i ve Full Art podobě - celkem tedy 12 karet Pokémonů-EX!

Shiny Pokémoni jsou vzácností přírody, a to díky svému netypickému zbarvení. Na kartách jsme se s klasickými formami mohli již setkat, takže se jedná o reprinty karet. Dočkáme se kamenného Terrakiona (sada Noble Victories), dračí Altarie (sada Dragons Exalted) a psychického Golurka (sada Dragons Exalted). Poslední, čtvrtou Shiny kartou, bude Pokémon Tool Rocky Helmet (sada Noble Victories a Boundaries Crossed). Všechny z těchto karet jsou velice vzácné a třeba takový Terrakion a Altaria jsou i velice dobrými společníky v profesionálních balíčcích.
Z klasických Pokémonů mohu vytknout třeba Vileplume, která zvyšuje slabost na x4; Blastoise, který dává Vodní energie, jak se mu zlíbí; Flygon, který bude otravovat všechny soupeřovy Pokémony; Dusknoir, který ovládne všechno zranění u soupeře; Raticate, který dokáže srazit doslova každého Pokémona na kolena a mnoho dalších. Třeba takový startěři Serperior, Emboar, Samurott a Charizard se dočkali celkem povedeného obrázku.

Podruhé se budeme moct sekat i s Full Art Trenéry. S jedním jsme se již setkali před několika měsíci, sada Boundaries Crossed nám však naservíruje rovnou 3 - Cheren, Biancu a Skylu. Mezi hráči jsou Full Art Trenéři celkem oblíbení - vypadají prostě úžasně. Z klasických Trenérů se dočkáme pár nových (např. Hugh nebo Town Map), ale i několika reprintů z minulých sad (klasický Poké Ball, Potion, Energy Search aj.). Trenéři jsou bezpodmínečnou součástí každého balíčku a tak je tato sada díky jejich vysokém počtu vhodná pro nováčky!
ACE SPEC - nový typ Itemů, na které se těší každý hráč i sběratel. ACE SPEC karty jsou silnější než obyčejní Itemy, a tak mají omezení, že v celém balíčku můžete hrát pouze 1 ACE SPEC kartu. A jimi budou Computer Search, který za 2 karty vyhledá 1 kartu v balíčku; Gold Potion, který vyléčí z Aktivního Pokémona 90 zranění; a Pokémon Tooly Crystal Wall a Crystal Edge, které posílí buď White Kyurema-EX nebo Black Kyurema-EX, aby je na jejich cestě nedokázal nikdo zastavit!

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Nelze objednat
Balíkovna a AlzaBoxy 29 Kč Nelze objednat
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 57 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa 69 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč Nelze objednat
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Česká pošta - Balík na poštu 65 Kč Nelze objednat
Česká pošta - Balík do ruky 69 Kč Nelze objednat
Doručení na adresu 79 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL ČR 99 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL SK 169 Kč Nelze objednat
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 39 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)