POKÉMON: BW11 Legendary Treasures - 1 Blister Boo (24)

Běžná cena: 129 Kč
Sleva: 12%
Naše cena: 114 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0260937
EAN: 0820650108471
Nakladatel: Pokémon Company
Kategorie: POKÉMON

„Kupuji celkem hodně knih. Zde najdu téměř vše, co potřebuji za příznivé ceny. Nakupuji zde rád a pravidelně.“

POKÉMON: BW11 Legendary Treasures - 1 Blister Boo (24) 114 CZK Nové

Booster je určen po pokročilejší hráče, kteří mají již svůj základní balíček a chtějí ho obohatit o nové karty. Booster sady Legendary Treasures obsahuje 4 běžné karty, 2 neobvyklé karty, 1 vzácnou kartu, 1 blyštivou kartu a 2 karty z Radiant Collection. Poprvé se tedy setkáváme s takovýmto sestavením - protože tato sada, Legendary Treasures, je tvořena klasickými kartami, kterých je 113, a poté 25 karet Radian Collection. K tomu zde najdeš ještě jednu kartu s online kódem, který ti otevře 1 booster na online simulátoru pokémontcg.com, kde můžeš hrát s hráči z celého světa!

Klasické karty jsou tvořeny hlavně tzv. reprinty - tyto karty již vyšly v předchozí sadě a teď se jsme se jich dočkali podruhé. A do této sady byly zvoleny pouze ty nejlepší karty! Za travní Pokémony můžeme jmenovat Serperiora, startéra 5. generace se schopností oléčit všechny vaše Pokémony. Z ohnivých Pokémonů slavného Charizarda, Emboara jež nabije všechny vaše Pokémony ohnivými energiemi, a nenápadného Pokémona Victini. Za element voda je zde mocný Samurott se solidní obranou a také Kyurem, který bude střílet do všech soupeřových Pokémonů. Z elektrických Pokémonů zde najdete např. útočného Zekroma nebo Emolgu, která zaplní vaši lavičku. O silné psychické Pokémony nebude problém - zcela nový Mewtwo, Gothitelle se schopností zablokování soupeřových Trenérů, neprostupný Sigilyph či Garbodor, který zakáže všem jejich schopnosti.

Pro příznivce kamenných Pokémonů jmenujeme Lucaria nebo legendárního Landoruse. Temných Pokémonů není moc, ale za to jsou poměrně dost silní - Spiritombou nejdříve dostanete karty na ruku a poté Zoroarkem zmasakrujete. Za dračí Pokémony budou vystupovat typičtí Garchomp, Hydreigon a Rayquaza. A nakonec bezbarvé Pokémony Bouffalanta a Tornaduse. Zajímavé je, že zde nejsou žádní Team Plasma Pokémoni. A abychom to měli úplné, potřebujeme ty nejvzácnější karty - Victini-EX, Reshiram-EX, Kyurem-EX, Keldeo-EX, Zekrom-EX, Mewtwo-EX, Darkrai-EX, Black Kyurem-EX, White Kyurem-EX a Lugia-EX za ty již vydané; a zcela noví Chandelure-EX a Excadrill-EX. Ano, je to poprvé, co se setkáváme s vyššími stádia Pokémona jako s Pokémonem-EX a i tito jsou základními (Basic) Pokémony. Pak zde máme 2 skryté karty - Zlatého Reshirama a Zlatého Zekroma. Za Trenéry nejvíce potěší reprint Energy Switche.

Radiant Collection se v Japonsku promítla jako "dívčí sada", proto zde najdete hlavně roztomilé Pokémony v roztomilém provedení, nekteří mají velmi netradiční blyštivé provedení (srdíčka, hvězdičky, puntíčky apod.). Zaujmout může hlavně nové Meloetta-EX, jak v klasickém tak Full Art provedení, a nové provedení Full Art Shaymina-EX a Mewa-EX a také Full Art provedení Reshirama a Emolgy.

Pro nováčky a začínající hráče je tato sada jak dělaná - najdete zde doopravdy dosti slušné karty jako Mewtwo-EX, Darkrai-EX, Keldeo-EX či Lugia-EX a mnoho dalších - a to vše v jedné sadě. Zkušenější hráče potěší reprinty např. Gothitelle, která před rotací nabyla velké obliby, nebo situační karta Energy Switch. Pro každého se zde něco najde!

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Nelze objednat
Balíkovna a AlzaBoxy 29 Kč Nelze objednat
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 57 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa 69 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč Nelze objednat
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Česká pošta - Balík na poštu 65 Kč Nelze objednat
Česká pošta - Balík do ruky 69 Kč Nelze objednat
Doručení na adresu 79 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL ČR 99 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL SK 169 Kč Nelze objednat
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 39 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)