KE KNIHÁM S MODROU HVĚZDIČKOU ROZDÁVÁME KNIŽNÍ DÁREK ZDARMA! PLATÍ PŘI NÁKUPU NAD 499 KČ. 

Zavřít

DOPORUČIT ZNÁMÉMU

POKÉMON: XY5 Primal Clash PCD (2/8)

Běžná cena: 348 Kč
Sleva: 18%
Naše cena: 285 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0261868
EAN: 0820650109539
Nakladatel: Pokémon Company
Kategorie: POKÉMON

„Nakupuji pravidelně. Jeden den objednám a knížky mám hned druhý den. Za mě super obchod.“

POKÉMON: XY5 Primal Clash PCD (2/8) 285 CZK Nové

Pokud jsi začínající hráč, který nemá dostatek karet nebo neví jak si postavit balíček, je pro tebe přesně určeno toto - PCD ze sady Primal Clash.

V této sadě nalezneš vše potřebné ke hře - 60 karetní balíček, papírové žetony zranění na značení zranění tvých Pokémonů, házecí minci, spojenou hrací podložku pro dva hráče, papírovou krabičku na balíček a kartu s online kódem. Online kód můžeš využít na stránce pokemontcg.com, kde se ti toto PCD otevře a můžeš s ním hrát online s hráči z celého světa!

První PCD se jmenuje Ocean's Core a je založené na legendárním Pokémonovi Kyogre. Ten se zde vyskytuje nejen klasický, ale i v unikátním holofoil verzi. Svým nejsilnějším útokem dá 80 zranění a 10 zranění do všech soupeřových Pokémonů na lavičce a má 130HP, což je na Základního Pokémona poměrně slušné. Aby se jednalo o pořádný vodní balíček, jsou zde i další vodní Pokémoni - Walrein se 150HP a útokem až za 140 zranění. Dále je zde Whiscash v Half Art provedení - nový typ vzhledu karty, kdy obrázek zasahuje do dolní poloviny karty vč. útoků. Krom nového vzhledu má Whiscash tzv. Starověkou vlastnost - tzv. ? Growth, který Whiscashovi umožní přiložit si k němu dvě energie najednou. Krom této schopnosti má i silný útok Earthquake, který soupeřova Pokémona zraní za 120, nicméně poškodí i své Pokémony. Dále je zde Milotic se super schopností Sparking Ripples, kterou si vrátí kartu z odhazovacího balíčku zpět na ruku. Jako poslední vodní Pokémoni zde jsou nedovyvinutí Marshtomp a Seadra. Nachází se zde i pár karet ohnivých Pokémonů - Combusken a Vulpix.

Druhé PCD se jmenuje Earth's Pulse a je založené na legendárním Pokémonovi Groudon. Stejně jako Kyogre se i Groudon v tomto balení vyskytuje v unikátní holofoil podobě. Svým nejsilnějším útokem zraní soupeřova Pokémona za 100 zranění, bohužel zraní i své kamarády na lavičce. Z dalších bojových Pokémonů se zde vyskytují Rhyperior, monstrózní Pokémon s 150HP a útokem za 80, resp. se štěstím za 120 zranění a také má útok, jimž může zranit všechny soupeřovy Pokémony najednou. Medicham je v provedení Half Art - má tedy větší obrázek a svou Starověkou vlastnost zvanou ? Barrage - tato vlastnost mu umožní útočit 2x za kolo (a to i v případě, že vyřadí soupeřova Pokémona)! Díky tomu se svým útokem dokáže vyléčit až o 60 zranění či zranit i Pokémony, kteří by na něj měli odolnost. Tento balíček je doplněn o elektrické Pokémony v podobě Manectrica, který dokáže svým útokem vždy udělit tu nejsilnější Speciální kondici - paralýzu soupeře, kterou mu znemožní na jedno kolo útok či ústup. Jako poslední elektrický Pokémon je zde Eelektrik, který si 4x hodí a s každou sudou dá 30 zranění - tedy udělí až 120 zranění. Na závěr se zde vyskytují i dvě vývojové linie bezbarvých Pokémonů - Linoona, který dokáže odstřelovat soupeřovy Pokémony, a Bibarela, který je schopný vyřadit jakéhokoliv soupeřova Aktivního Pokémona!

Stavba Trenérů je v obou PCD skoro stejná - jsou zde karty na získání nových karet na ruku, na vyléčení tvých Pokémonů a na získání energií na ruku, také je zde vždy jeden Stadion, který podporuje daný typ Pokémonů v PCD. Na závěr je zde i dostatečný počet Základních energií na fungování balíčku.
 

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Nelze objednat
Balíkovna a AlzaBoxy 49 Kč Nelze objednat
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 65 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa 69 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč Nelze objednat
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Česká pošta - Balík na poštu 65 Kč Nelze objednat
Česká pošta - Balík do ruky 75 Kč Nelze objednat
Doručení na adresu 89 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL ČR 99 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL SK 169 Kč Nelze objednat
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 39 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)