UDÁLOSTI TÝDNE: ŠIKMÝ KOSTEL 3 SKLADEM A MY JSME SPUSTILI PODCAST DOBRÉ KNIHY. POSLECH TADY

Zavřít

DOPORUČIT ZNÁMÉMU

POKÉMON: XY8 Break Through Booster (1/36)

Běžná cena: 119 Kč
Sleva: 11%
Naše cena: 106 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0298281
EAN: 0820650800023
Nakladatel: Pokémon Company
Kategorie: POKÉMON

„Nakupuji zde opakovaně, soukromě i pro knihovnu, a vždy jsem velmi spokojená.“

POKÉMON: XY8 Break Through Booster (1/36) 106 CZK Nové

Booster je doplňkové balení skládající se z 10 karet + jedné karty s online kódem. Karty jsou zde namíchány náhodně, lze tedy získat jakoukoliv kartu z více jak 160 karet sady BREAKthrough (karty se v balíčku neopakují). Balení má následující strukturu:

- 5x běžná karta (symbol kolečka dole vpravo)
- 3x neobvyklá karta (symbol kosočtverečku dole vpravo)
- 1x vzácná karta (symbol hvězdičky dole vpravo)
- 1x blyštivá karta (jakákoliv vzácnost s blyštivým textem)
- 1x karta s online kódem

Rozbalené karty lze využít jak na rozšíření své sbírky, tak také na vylepšení herního balíčku - lze jimi vylepšit balíček jak na formát Standard, tak i Expanded. Kartu s online kódem lze uplatnit na stránce pokemontcg.com, kde lze zahrát s hráči celého světa z pohodlí domova.
Sada BREAKthrough obsahuje celkem 164 karet a stejně jako v předchozích sadách se zde nachází vzácní Pokémoni jako jsou EXa, Mega Pokémoni, nesmějí chybět ani Full Art a Half Art karty i s novými starověkými vlastnostmi. Najdou se zde i nějaké Shiny karty a zcela nový typ karet - BREAK evoluce, které Pokémonovi dodají vyšší HP a silnější útoky.

Z Pokémonů-EX se zde nachází: ohnivý Houndoom-EX, který soupeři zahazuje karty z balíčku a nabíjí své kamarády na lavičce energiemi, vodní Glalie-EX, který je schopný zranit soupeřova Aktivního Pokémona za 150 zranění, dvě různé karty psychického Mewtwo-EX, první se chrání před soupeřovým zraněním a druhý má útok silný v závislosti na počtu energií u něj nebo si vymění žetony zranění se soupeřem. Pokémonů-EX v této sadě není moc, neboť jsou zde další, velmi vzácné karty.

BREAKthrough přichází se třemi novými Mega Pokémony: Mega Houndoom-EX, který dá za pouhé dvě energie až 160 zranění (za cenu všech energií u něj), Mega Glalie-EX, který dá za tři energie až 250 zranění (když má na sobě 10 a více žetonů zranění), čímž vyřadí prakticky všechno ze hry na jednu ránu, a opět dva Mega Mewtwo-EX - první dávajíc pomocí Vanishing Striku až 200 zranění a druhý dává za jednu DCE zranění ve výši počtu energií u obou Aktivních Pokémonů - velmi snadno se přehoupne přes 150 zranění! Všichni Mega Pokémoni-EX rozdávají tedy velmi silné rány a málokterý Pokémon je dokáže ustát
Naprosto nový typ karty, se kterým BREAKthrough přichází, jsou tzv. BREAK evoluce. Jedná se o zlatý obrázek Pokémona, tuto kartu si položíš na nejvyšší vývin Pokémona namísto jeho obrázku. Pokémon tím získá mnohem vyšší HP, silnější útok nebo novou schopnost. BREAK evoluce není nijak omezen (např. koncem kola či dvěma odměnami), což je obrovská výhoda. A jakéže BREAK evoluce se zde nacházejí? Jsou to Chesnaught BREAK, Raichu BREAK, Marowak BREAK, Zoroark BREAK, Florgess BREAK a Noveirn BREAK.

Jako Full art karet se dočkáme všech EXů a Mega Pokémonů-EX, také se k nim přidají dva Supporterři Brigette a Giovannis Scheme. Dvě karty jsou také shiny - jedná se o Itemy Energy Retrieval a Trainers Mail. V této sadě bude také možné chytit dvě Shiny karty - výjimečně se jedná o Pokémony a těmi jsou oba dva Mewtwo-EX, kteří mají naprosto úžasný obrázek!

Dočkáme se zde také dvou nových speciálních energií - Burning Energy, která se vrátí k původnímu Pokémonovi, pokud je zahozena efektem útoku, a Rainbow Energy, která u Pokémona produkuje jakoukoliv energii (za cenu jednoho žetonu zranění).
V této sadě se nachází mnoho karet, které nesmějí chybět v albu žádného sběratele a také se z ní bude dát postavit mnoho hratelných balíčků.
 

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Nelze objednat
Balíkovna a AlzaBoxy 49 Kč Nelze objednat
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 57 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa 69 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč Nelze objednat
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Česká pošta - Balík na poštu 65 Kč Nelze objednat
Česká pošta - Balík do ruky 69 Kč Nelze objednat
Doručení na adresu 79 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL ČR 99 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL SK 169 Kč Nelze objednat
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 39 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)