Praktický průvodce GDPR

Žůrek Jiří
Běžná cena: 359 Kč
Sleva: 65%
Akční cena: 126 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0402833
EAN: 9788075540973
ISBN: 978-80-7554-097-3
Nakladatel: Anag
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 224
Rok vydání: 2017
Rozměry: 147,0x208,0x12,0mm
Váha: 376g
Jazyk: Česky
Kategorie: Předpisy pro podnikání

„Naprostá spokojenost, přehlednost, rychlost, bezproblémová komunikace, osobní odběr“

Praktický průvodce GDPR 126 CZK Nové

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (známé také jako GDPR) vstoupilo v platnost dne 24. 5. 2016, jeho účinnost je stanovena od 25. 5. 2018. Připravte se na změnu ve zpracovávání osobních údajů včas a vyhněte se hrozícím sankcím!

Zásadní změny v oblasti ochrany osobních údajů
Obecné nařízení nahradí současný zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, a stanoví přímo pravidla týkající se ochrany fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a pravidla týkající se volného pohybu osobních údajů, správcům i zpracovatelům osobních údajů přináší nové povinnosti a instituty.

Seznamte se včas s novinkami v oblasti ochrany osobních údajů
Od data platnosti Obecného nařízení běží přechodná doba určená k uvedení zpracování osobních údajů do souladu s Obecným nařízením. Již nyní je proto nutné se na ně začít připravovat.

Komplexní průvodce Obecným nařízením GDPR
Publikace si klade za cíl komplexně a srozumitelně přiblížit Obecné nařízení a tím napomoci všem zainteresovaným stranám zorientovat se v nelehké (navíc mnohdy abstraktní) právní oblasti, ve kterou se zpracování osobních údajů během posledních desítek let vyvinulo. Autor podává výklad jednotlivých pojmů v souvislosti se zatím účinným zákonem o ochraně osobních údajů. Součástí publikace jsou samostatné kapitoly pojednávající o pravidlech pro šíření obchodních sdělení a pravidlech pro provozování kamerového systému a další užitečné informace, jako například seznam anglických zkratek a slovních výrazů, které jsou v oblasti ochrany osobních údajů běžně používané.

Koho se Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) dotkne?
Komplexní a praktické informace v knize naleznou všechny osoby, které pracují s osobními údaji, pověřenci pro ochranu osobních údajů, jednatelé, zástupci správce, osoby zodpovědné za dodržování podmínek zpracování osobních údajů (vedoucí pracovníci, personalisté, mzdové účetní apod.) a studenti.

O autorovi
Autor vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy a již osmým rokem působí na Úřadu pro ochranu osobních údajů, z toho pátým rokem jako ředitel odboru pro styk s veřejností, kde se zabývá stížnostní a konzultační agendou. V současné době se v rámci Úřadu aktivně zabývá i přípravami na nadcházející účinnost Obecného nařízení, včetně přednášení a publikování pro širokou veřejnost na toto téma.

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Nelze objednat
Doručení na výdejní místo 59 Kč Nelze objednat
Doručení na adresu 79 Kč Nelze objednat
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Balík Do ruky 69 Kč Nelze objednat
Balík Na poštu 69 Kč Nelze objednat
PPL v České Republice 115 Kč Nelze objednat
PPL na Slovensku 400 Kč Nelze objednat
Balík Do balíkovny 49 Kč Nelze objednat
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně ZDARMA
Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 10 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna od 10 Kč
GE Money Bank od 10 Kč
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank od 10 Kč
MojePlatba – Komerční banka od 10 Kč
mPenize - mBank od 10 Kč
ČSOB od 10 Kč
ERA od 10 Kč
Sberbank od 10 Kč
Fio banka od 10 Kč
PaySec od 10 Kč
Masterpass od 10 Kč
Edenred 39 Kč
Benefity 39 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 25 Kč
Gallery Beta 39 Kč
Dobírka 29 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ

Přidejte své hodnocení:
1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)

Chceme být fér a zároveň vás bavit čtením. K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.
Používáním webu Dobre-knihy.cz s tím souhlasíte. Další informace