KE KNIHÁM S MODROU HVĚZDIČKOU ROZDÁVÁME KNIŽNÍ DÁREK ZDARMA! PLATÍ PŘI NÁKUPU NAD 499 KČ. 

Prasátko Peppa pojď si hrát a klouzačky - dětská hra

Dino
Běžná cena: 289 Kč
Sleva: 17%
Naše cena: 239 Kč
Dostupnost: Externí sklad
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0558078
EAN: 8590878623903
Nakladatel: Dino
Vazba: Hry
Rok vydání: 2020
Rozměry: 314x235x36mm
Váha: 400g
Jazyk: Česky
Kategorie: Hračky

„Nakoupila jsem v sekci "knihy s mírným poškozením" a za skvělé ceny jsem získala opravdu minimálně poškozené novinky.“

Prasátko Peppa pojď si hrát a klouzačky - dětská hra 239 CZK Nové Skladem

2 oblíbené hry pro nejmenší s prasátkem Peppa a její rodinou. Hra POJĎ SI HRÁT s pravidly jako u „Člověče nezlob se “. Hrací kostka však má místo bodů obrázky, které jsou na políčkách herního plánu. Hru tak mohou hrát děti, které ještě neumí počítat. V klasické hře ŽEBŘÍKY A SKLUZAVKY, je cílem dojít se svojí figurkou co nejrychleji do cíle. Během hry můžete využívat žebříků jako zkratek. Ovšem běda, když šlápnete na skluzavku. Ani se nenadějete a sklouznete po ní dolů. Hrou si děti procvičují základní počítání, pozornost a soutěživost.

Popis hry Pojď si hrát: CÍL HRY Úkolem každého hráče je obejít se 4 figurkami své barvy celý herní plán a dojít s nimi do „domečku“ stejné barvy. Hru vyhrává hráč, který své figurky dovede do domečku jako první. PŘÍPRAVA HRY Na začátku hry si každý hráč vezme 4 figurky jedné barvy. Jednu figurku postaví hráč ihned na startovní políčko své barvy. Zbylé figurky umístí na políčka odpovídající barvy do zásobníku. PRŮBĚH HRY Hru začíná nejmladší hráč. Hráči se ve hře pravidelně střídají po směru hodinových ručiček. První hráč hodí kostkou a postoupí na nejbližší políčko se symbolem, který mu padl na kostce. Padne-li hráči na kostce symbol shodný se symbolem na startovním políčku, může se rozhodnout, zda nasadí do hry další svoji figurku ze zásobníku nebo zda bude pokračovat ve hře s některou z figurek, které má již ve hře. Vyhození figurky: Končí-li tah hráče na políčku obsazeném jinou figurkou, hráč tuto figurku vyhodí a postaví ji zpět do jejího zásobníku. Svoji figurku pak postaví na uvolněné políčko. KONEC HRY Poté, co hráči obejdou s figurkami celé kolo, pokračují do „domečku“. Hráč může vstoupit do domečku pouze tehdy, padne-li mu na kostce symbol shodný se symbolem na volném políčku v domečku. Hráči mohou posouvat figurky uvnitř domečku stejným způsobem jako při hře, mají-li k tomu místo. Do domečku nesmí vstoupit žádná figurka jiné barvy a figurky se zde ze hry nevyhazují.

Popis hry Skluzavky: CÍL HRY Cílem hry je dojít svojí figurkou co nejrychleji ze startovního políčka do cíle. PŘÍPRAVA HRY Hru začíná nejmladší hráč. Dále pokračují ve hře hráči po směru hodinových ručiček. Na začátku hry si každý hráč vybere figurku své barvy a figurky postaví na políčko START. PRŮBĚH HRY První hráč hodí kostkou a postoupí dopředu ve směru šipky o tolik polí, kolik bodů padlo na kostce. Postupně hází kostkou další hráči a postupují po herním plánu podle směru šipek. Na jednom políčku smí stát libovolný počet figurek. Žebříky: Končí-li hráčův hod na zeleném políčku, kde začíná žebřík, ihned postoupí vzhůru na jeho konec. V dalším hodu postupuje ve směru šipek. Skluzavky: Končí-li hráčův hod na červeném políčku, kde začíná skluzavka, ihned po ní sjede až dolů. V dalším hodu postupuje ve směru šipek opět směrem k cíli. KONEC HRY Vyhrává ten hráč, který jako první dosáhne políčka CÍL v levém horním rohu plánu. Na toto políčko je třeba trefit se přímým hodem.

Obsahuje: • 1 oboustranný herní plán • 16 figurek ve 4 barvách • 1 obrázková hrací kostka • 1 bodová kostka • 1 pravidla

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA 05.04.2024 (PÁ)
Balíkovna a AlzaBoxy 49 Kč 08.04.2024 (PO)
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 65 Kč 08.04.2024 (PO)
PPL výdejní místa 69 Kč 08.04.2024 (PO)
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč 09.04.2024 (ÚT)
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Česká pošta - Balík na poštu 65 Kč 08.04.2024 (PO)
Česká pošta - Balík do ruky 75 Kč 08.04.2024 (PO)
Doručení na adresu 89 Kč 08.04.2024 (PO)
Kurýr PPL ČR 99 Kč 08.04.2024 (PO)
Kurýr PPL SK 169 Kč 11.04.2024 (ČT)
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 39 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)