Přejít na obsah Přejít na hlavní navigaci Přejít na vyhledávání

Vítejte na nové verzi našeho e-shopu! Prozkoumejte, co jsme zlepšili.

Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem


  • Nakladatelství: Apetit
  • Edice: Edice Apetit
  • Jazyk: Česky
  • Počet stran: 168
  • Vazba: vázaná
  • Rok vydání: 2017

Více než 150 oblíbených receptů ze všech koutů Evropy S novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu křížem krážem. Nabízíme v ní víc než 150 receptů z 29 zemí. Všechny jsme je vyzkoušeli a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol podle jednotlivých částí Evropy – najdete v ní recepty ze staré dobré Anglie (roastbeef, fish and chips, typicky anglickou snídani), ale i skotská vejce nebo irský hrnec. Kapitola Pod jižním sluncem nabídnce to nejlepší z Itálie, Španělska a Portugalska, jedna celá kapitola je věnována balkánské nebo skandinávské kuchyni. Do kuchařky jsme zařadili i největší francouzské hity (lotrinský koláč, galetky, hovězí po burgundsku), , ale také recepty na belgické wafle nebo švýcarské fondue. Oblíbené pokrmy maďarské, slovenské a rakouské kuchyně pak najdete v kapitole c. a k. nostalgie. Kapitoly: c. a k. nostalgie Pod jižním sluncem Prostě Balkán V ráji sýrařů a labužníků Za kanálem La Manche Od moře k moři

Více o knize

Ušetříte 68 Kč Nákupem u nás ušetříte 68 Kč oproti běžné ceně 399 Kč, za kterou je možné knihu koupit v kamenném knihkupectví. Cenu určuje nakladatel.

331 Kč

Skladem do 1 dne >20ks

17. 6. u vás nebo už v pondělí na prodejně Praha


Ceny a možnosti dopravy

Máme skladem pouze 43 ks. Upravte prosím množství v košíku.

  • Doprava zdarma od 1 199 Kč
  • Možnost platby i benefitní kartou
  • Nákup za dobré ceny
  • Bezpečný nákup

Ostatní také čtou

Popis knihy

Více než 150 oblíbených receptů ze všech koutů Evropy S novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu křížem krážem. Nabízíme v ní víc než 150 receptů z 29 zemí. Všechny jsme je vyzkoušeli a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol podle jednotlivých částí Evropy – najdete v ní recepty ze staré dobré Anglie (roastbeef, fish and chips, typicky anglickou snídani), ale i skotská vejce nebo irský hrnec. Kapitola Pod jižním sluncem nabídnce to nejlepší z Itálie, Španělska a Portugalska, jedna celá kapitola je věnována balkánské nebo skandinávské kuchyni. Do kuchařky jsme zařadili i největší francouzské hity (lotrinský koláč, galetky, hovězí po burgundsku), , ale také recepty na belgické wafle nebo švýcarské fondue. Oblíbené pokrmy maďarské, slovenské a rakouské kuchyně pak najdete v kapitole c. a k. nostalgie. Kapitoly: c. a k. nostalgie Pod jižním sluncem Prostě Balkán V ráji sýrařů a labužníků Za kanálem La Manche Od moře k moři

Parametry

Kód
D0355798
EAN
9788087575819
ISBN
978-80-87575-81-9
Jazyk:
Česky
Rozměry:
247x215x17
Počet stran:
168 stran
Váha:
837 g
Nakladatelství:
Apetit
Typ produktu:
Kniha
Vydání:
1
Vazba:
vázaná
Edice:
Edice Apetit
Rok vydání:
2017

Produkt nemá žádné hodnocení