Přejít na obsah Přejít na hlavní navigaci Přejít na vyhledávání

Vítejte na nové verzi našeho e-shopu! Prozkoumejte, co jsme zlepšili.

Slané pečení (Edice Apetit)


  • Nakladatelství: Apetit
  • Edice: Edice Apetit
  • Jazyk: Česky
  • Počet stran: 164
  • Vazba: vázaná
  • Rok vydání: 2013

Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit obsahuje přes 100 receptů na nejrůznější druhy pečiva (český chleba včetně návodu, jak si doma udělat kvásek), housky, francouzská bageta, italská ciabatta, indický naan, rychlý chleba z domácí pekárny), ale i slané koláče z celého světa (quiche, šalotkový tarte tatin), oblíbené pizzy, slané muffiny a rolády a záviny, sušenky, taštičky atd. Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol. Reaguje na nejnovější trend - pečení domácího chleba. Protože českému chlebu s dokřupava vypečenou kůrčičkou a vláčnou střídkou se nic nevyrovná! Kromě receptů na domácí pečivo kuchařka obsahuje i tipy, čím si pečivo obložit (pomazánky, obložené chlebíčky, tousty…), ale taky v ní autorka radí, jak pečivo proměnit v další pochoutku (slavná italská chlebová polévka, knedlíky, salát panzanela, nádivka…). Všechny recepty jsou pečlivě vybrány redaktorkami Apetitu a otestovány v redakční kuchyni. KAPITOLY: Chleba & pečivo Obložte si… Slané koláče Taštičky & záviny Pizza & spol. Drobné pečivo Vaření s chlebem Servis

Více o knize

Ušetříte 68 Kč Nákupem u nás ušetříte 68 Kč oproti běžné ceně 399 Kč, za kterou je možné knihu koupit v kamenném knihkupectví. Cenu určuje nakladatel.

331 Kč

Skladem do 3 dnů >50ks

25. 6. u vás nebo už ve středu na prodejně Praha


Ceny a možnosti dopravy

Máme skladem pouze 114 ks. Upravte prosím množství v košíku.

  • Doprava zdarma od 1 199 Kč
  • Možnost platby i benefitní kartou
  • Nákup za dobré ceny
  • Bezpečný nákup

Součastí série: Apetit


Ostatní také čtou

Popis knihy

Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit obsahuje přes 100 receptů na nejrůznější druhy pečiva (český chleba včetně návodu, jak si doma udělat kvásek), housky, francouzská bageta, italská ciabatta, indický naan, rychlý chleba z domácí pekárny), ale i slané koláče z celého světa (quiche, šalotkový tarte tatin), oblíbené pizzy, slané muffiny a rolády a záviny, sušenky, taštičky atd.

Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol. Reaguje na nejnovější trend - pečení domácího chleba. Protože českému chlebu s dokřupava vypečenou kůrčičkou a vláčnou střídkou se nic nevyrovná!

Kromě receptů na domácí pečivo kuchařka obsahuje i tipy, čím si pečivo obložit (pomazánky, obložené chlebíčky, tousty…), ale taky v ní autorka radí, jak pečivo proměnit v další pochoutku (slavná italská chlebová polévka, knedlíky, salát panzanela, nádivka…).

Všechny recepty jsou pečlivě vybrány redaktorkami Apetitu a otestovány v redakční kuchyni.

KAPITOLY:

  • Chleba & pečivo
  • Obložte si…
  • Slané koláče
  • Taštičky & záviny
  • Pizza & spol.
  • Drobné pečivo
  • Vaření s chlebem
  • Servis

Parametry

Kód
D0204345
EAN
9788087575086
ISBN
978-80-87575-08-6
Jazyk:
Česky
Rozměry:
246x206x16
Počet stran:
164 stran
Váha:
800 g
Nakladatelství:
Apetit
Typ produktu:
Kniha
Vydání:
1
Vazba:
vázaná
Edice:
Edice Apetit
Rok vydání:
2013

Produkt nemá žádné hodnocení