Zavřít

HLÍDAT DOSTUPNOST A CENU

Speciální pedagogika: Edukace a rozvoj osob se specifickými potřebami v oblasti somatické, psychické a sociální (E-KNIHA)

Jiří Škoda , Zdeněk Svoboda , Ladislav Zilcher , Slavomil Fischer
Běžná cena: 279 Kč
Sleva: 48%
Naše cena: 145 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Kód: D0252584
ISBN: 978-80-7387-792-7
Nakladatel: Triton
Počet stran: 304
Jazyk: Česky
Zabezpečení: Bez Adobe DRM
Kategorie: Zdraví, životní styl
Knihu obdržíte ve formátech:
pdf epub mobi

„Nakupuji pravidelně. Jeden den objednám a knížky mám hned druhý den. Za mě super obchod.“

Speciální pedagogika: Edukace a rozvoj osob se specifickými potřebami v oblasti somatické, psychické a sociální (E-KNIHA) 145 CZK Nové

Stále aktuálnější problematika edukace a společenského uplatnění handicapovaných spoluobčanů staví speciální pedagogiku mezi pedagogickými a psychologickými vědami na významné místo. Předložená publikace je koncipována jako odborný text, jehož cílem je seznámit zájemce s vybranými důležitými aktuálními problémy tohoto vědního oboru.   Kniha má neobvykle široký záběr.  Přináší aktuální poznatky speciálně pedagogické teorie a praxe, přičemž se opírá o poznatky a zkušenosti jak domácí, tak zejména zahraniční. Řada z nich vychází také z vlastních výzkumných šetření a zkušeností autorů, kteří připravili jednotlivé kapitoly. Kromě speciálních pedagogů, psychologů, pracovníků dalších pomáhajících profesí a samozřejmě studentů těchto oborů nesporně zaujme také další odborníky, ale i zájemce z řad širší veřejnosti.

Štítky: Psychologické 

MOJE KNIHOVNY

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)