KE KNIHÁM S MODROU HVĚZDIČKOU ROZDÁVÁME KNIŽNÍ DÁREK ZDARMA! PLATÍ PŘI NÁKUPU NAD 499 KČ. 

Tannhäuser

Běžná cena: 1 898 Kč
Sleva: 14%
Naše cena: 1 640 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0262574
EAN: 9781589943780
Kategorie: Nelokalizované hry (EN, SVK)

„Nakoupila jsem v sekci "knihy s mírným poškozením" a za skvělé ceny jsem získala opravdu minimálně poškozené novinky.“

Tannhäuser 1640 CZK Nové



"Tannhäuser se odehrává v paralelním světě k tomu našemu. Ve světě Tannhäuser je rok 1949 a I. Světová válka nikdy neskončila. Během posledních 35 let se nikomu – ani Spojencům, ani Říši – nepodařilo získat dostatečnou moc a zvrátit rovnováhu sil až k zajištění vítězství. Avšak nyní, temní spojenci se probouzejí a pradávná tajemství válčení, dávno již zapomenutá, se připravují k novému ovládnutí bojiště. V srdci Střední Evropy byla právě objevena prastará krypta, která ukrývá mystický základní kámen Obscura…

Hra Tannhäuser je vlajkovou lodí známého vydavatele her Fantasy Flight Games. Dva hráči nebo dva týmy hráčů v ní dostávají k dispozici každý 5 unikátních bojovníků – vojáků se speciálními schopnostmi, odlišnými vlastnosti a zvláštním vybavením. Tyto dvě jednotky se střetávají v členitém uzavřeném terénu budovy nebo podzemní svatyně a v souboji využívají své zvláštní schopnosti a množství pokročilého vybavení, napůl technického a napůl magického. Jádrem hry tak jsou osobní souboje a taktizování v rámci bojové jednotky s několika málo členy.

Velká variabilita hry je zajištěna několika herními režimy. Hráči mohou při hře plnit konkrétní příběh – obě znepřátelené strany mají zadané určité úkoly (obvykle něco někde provést pomocí dovednosti některé své postavy), které musí splnit, pokud chtějí vyhrát. Nebo je možné hrát souboj o vlajku, případně souboj na život a na smrt, kdy je cílem střežit svojí vlajku a ukořistit nepřátelskou, resp. zlikvidovat všechny nepřátelské bojovníky. Každou hru je tak možné hrát jinak a zažít u ní zcela nové dobrodružství.

Hra staví na unikátním herním principu tzv. navigačních cest – po celém hracím plánu jsou nakreslené barevné kružnice, kdy každá jedna barva znázorňuje místa, kam postava odněkud vidí a kam může útočit. Bojový systém je snadno pochopitelný a pracuje s hodem několika desetistěnnými kostkami.

Během svého tahu se může jedna postava vždy pohnout a provést nějakou akci, jako je např. útok, použití složitého vybavení, předání vybavení nebo prohledání bedny. Každá postava je unikátní, vybavená odlišnou sadou schopností, speciálním velice mocným předmětem a sadou výzbroje, vybavení a nebo magických schopností. Před hrou si pak mohou hráči vybavit své postavy dle libosti a podle svého oblíbeného způsobu hry.

Pravidla jsou napsaná jednoduše pochopitelnou formou, obsahují řadu praktických příkladů a ukázek a na mnoha místech využívají systém otázek a odpovědí pro snadné nalezení hledané informace. Herní komponenty neobsahují žádný text, vybavení a další situace jsou řešeny obrázkovými žetony, jejichž význam je vysvětlen v pravidlech.

Velkou výhodou je i podpora hry ze strany výrobce. Na stránkách FFG je možné zdarma stáhnout další scénáře, žetony vybavení a akcí a podobné doplňky pro použití ve hře. Je také plánováno vydání množství velkých i malých rozšíření."

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Nelze objednat
Balíkovna a AlzaBoxy 49 Kč Nelze objednat
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 65 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa 69 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč Nelze objednat
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Česká pošta - Balík na poštu 65 Kč Nelze objednat
Česká pošta - Balík do ruky 75 Kč Nelze objednat
Doručení na adresu 89 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL ČR 99 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL SK 169 Kč Nelze objednat
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 39 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)