The Food and Cooking of Rome & Naples (ENG)

Valentina Harris
Běžná cena: 569 Kč
Sleva: 13%
Akční cena: 494 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0346823
EAN: 9781903141885
Nakladatel: Aquamarine
Vazba: pevná
Počet stran: 128
Rok vydání: 2011
Rozměry: 228x279mm
Jazyk: Anglicky
Kategorie: Kuchařky a nápoje

Pavel Smetana

Rychle, dobře zabaleno dorazilo, spokojenost.

Další hodnocení »

The Food and Cooking of Rome & Naples 494 CZK Nové

There is no other city quite like Rome. Once capital of the world, this vibrant metropolis is steeped in awe-inspiring architectural, cultural and culinary history. It sits in the historical region of Lazio, somewhat overshadowing the rest of the regions history and natural beauty. The neighbouring region of Campania, may claim its own sprawling capital, Naples, as the food capital of Italy: it is, after all, the birthplace of some of Italy�s most famous dishes. Lazio and Campania, along with the wild landscape of Abruzzo and Molise, make up the central area of Italy, and, to the west, Sardinia nestles in the glistening turquoise sea, with a landscape, people and food culture that are quite distinct from mainland Italy.This stunning new book captures the essence of central Italian food and cooking, with a fabulous introduction to the diverse landscapes, climates, histories and cuisines of Lazio, Campania, Abruzzo, Molise and Sardinia, as well as an exploration into the many festivals and celebrations that take place in the cities, towns and villages, and the traditional foods that accompany them. An in-depth guide to the classic ingredients of the area follows, including quintessentially Italian foods, such as pasta, artichokes and tomatoes; cheeses, such as mozzarella, pecorino and scamorza; and local delicacies, such as milk-fed lamb and the highly prized saffron.The recipe section contains 65 authentic recipes from central Italy and Sardinia, with chapters covering all the courses, including Soups and Antipasti; Pasta, Gnocchi and Rice; Fish and Shellfish; Poultry, Meat and Game; Eggs, vegetables and Cheese; and Desserts and Baking. Dishes include world-famous classics, such as Pizza Napoletana, Pasta Carbonara and Chicken Cacciatora, as well as lesser-known regional specialites, such as Sardinian Saffron Risotto, Scamorza Crostini and Caprese Cake.With 370 inspiring colour photographs and a variety of cooks tips and variations, this book is perfect for anyone who wants to cook the world-famous dishes of Rome and Naples, and explore the wonderful cuisine of their surrounding regions.

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Nelze objednat
Zásilkovna.cz 45 Kč Nelze objednat
* Cena je platná při platbě předem, platba na pobočce je zpoplatněna částkou 16,- Kč
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Balík do ruky 65 Kč Nelze objednat
Balík na poštu 65 Kč Nelze objednat
PPL v České Republice 109 Kč Nelze objednat
PPL na Slovensku 350 Kč Nelze objednat
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Hotově ZDARMA
Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna od 10 Kč
GE Money Bank od 10 Kč
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank od 10 Kč
MojePlatba – Komerční banka od 10 Kč
mPenize - mBank od 10 Kč
ČSOB od 10 Kč
ERA od 10 Kč
Sberbank od 10 Kč
Fio banka od 10 Kč
PaySec od 10 Kč
Masterpass od 10 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 25 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ

Přidejte své hodnocení:

NAVŠTÍVENÉ VÁMINAVŠTÍVENÉ VÁMI

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)

Chceme být fér a zároveň vás bavit čtením. K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.
Používáním webu Dobre-knihy.cz s tím souhlasíte. Další informace