Pomůžeme vám s výběrem nejlepších knih pod stromeček

The Food and Cooking of Tuscany (ENG)

Valentina Harris
Běžná cena: 569 Kč
Sleva: 16%
Akční cena: 478 Kč
Dostupnost: Externí sklad
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0242960
EAN: 9781903141748
Nakladatel: Aquamarine
Vazba: pevná s přebalem
Počet stran: 128
Rok vydání: 2009
Rozměry: 279x228mm
Jazyk: Anglicky

pH

Spolehlivost, rychlost. Nakupuji opakovaně a vždy jsem byl spokojen. Mohu doporučit.

Další hodnocení »

The Food and Cooking of Tuscany 478 CZK Nové Skladem

Steeped in history, the area comprising Tuscany, Umbria and the Marche is famous for its ancient cities, stunning art and architecture and, above all, its world-famous cuisine. From the vineyard-studded hills and lofty mountains to the glorious coastlines and verdant rolling plains, the land produces a wealth of top-quality local produce, including fabulous fish and shellfish, top-quality meat and game and a profusion of fresh vegetables and herbs as well as innumerable wines, indispensable olive oil and the much-prized truffle. These are lovingly transformed into rustic, traditional and local dishes that appeal to the local people's sense of la dolce vita, an innate knowledge of how to drink and eat well. Opening with a fascinating introduction to the rich culinary history, culture and traditions of each of the cuisines, Valentina Harris describes how centuries of trade and innovation have influenced both the regions� ingredients and cooking methods. She also takes an in-depth look at some of the key festivals and celebrations and the dishes that accompany them, including sfrappe, the hot, sweet fritters served at carnivals, and pizza di Pasqua al formaggio, a rich, cheese-flavoured Easter bread. There then follows a directory of the key ingredients, from wild foods like boar, rabbit, mushrooms, truffles and asparagus to locally produced specialities like olives and olive oil, wine, breads, hams and cheeses. Step-by-step recipes for everyday foods like bread, tomato sauce and b�chamel sauce are also included, providing a comprehensive guide to the core ingredients. The recipe collection features 65 authentic regional dishes, ranging from soups and antipasti, pasta, gnocchi, rice and polenta and fish and shellfish to poultry, meat and game, vegetable and eggs and desserts. All the classics are covered, including ribollita, vincisgrassi, panzanella and carnival fritters, giving a tantalising insight into this glorious cuisine.

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA 13.12.2016 (ÚT)
Zásilkovna.cz 39 Kč 14.12.2016 (ST)
* Cena je platná při platbě předem, platba na pobočce je zpoplatněna částkou 16,- Kč
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Balík do ruky 49 Kč** 14.12.2016 (ST)
Balík na poštu 49 Kč** 14.12.2016 (ST)
PPL v České Republice 109 Kč** 14.12.2016 (ST)
PPL na Slovensku 350 Kč** 16.12.2016 (PÁ)
** K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Hotově ZDARMA
Bankovním převodem předem ZDARMA
Hotově na pobočce Uloženka.cz 16 Kč
Platební kartou na pobočce Uloženka.cz od 16 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card od 10 Kč
PLATBA 24 – Česká spořitelna od 10 Kč
GE Money Bank od 10 Kč
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank od 10 Kč
MojePlatba – Komerční banka od 10 Kč
mPenize - mBank od 10 Kč
ČSOB od 10 Kč
ERA od 10 Kč
Sberbank od 10 Kč
Fio banka od 10 Kč
PaySec od 10 Kč
Hotově na pobočce zásilkovna 16 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ

Přidejte své hodnocení:

NAVŠTÍVENÉ VÁMINAVŠTÍVENÉ VÁMI

Akční cena: 481 Kč
1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)