The Food & Cooking of Venice & the North-East of Italy (ENG)

Valentina Harris
Běžná cena: 569 Kč
Sleva: 13%
Akční cena: 494 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0346825
EAN: 9781903141823
Nakladatel: Aquamarine
Vazba: pevná
Počet stran: 128
Rok vydání: 2010
Rozměry: 228x279mm
Jazyk: Anglicky
Kategorie: Kuchařky a nápoje

Olga

Po první zkušenosti rozhodně doporučuji

Další hodnocení »

The Food & Cooking of Venice & the North-East of Italy 494 CZK Nové

The north-eastern corner of Italy, which consists of Veneto, Trentino-Alto Adige and Friuli-Venezia Giulia, is a land of multiple identities, quite distinct from the rest of Italy. In language, climate and cuisine, they are closer to neighbouring Austria and Slovenia than the sun-drenched south of Italy. Snow-covered mountains, glistening forests and impossibly romantic cities provide a stunning backdrop to one of the most culturally diverse areas of Italy. Verdant valleys are home to endless vineyards where some of the world�s most famous wines are produced, German-speaking hill-top villages hold traditional Austrian-style Christmas markets and fertile plains yield rich harvests of rice for risotto and corn for polenta.This beautiful new book opens with a fascinating introduction to the landscape, climate, history and individual cuisine of each region, as well as an exploration into the weird and wonderful festivals and celebrations that take place, and the foods that accompany them. This is followed by an indispensable guide to classic ingredients of these regions, including raddicchio Trevisano, white asparagus, Asiago cheese, speck, fresh fish and shellfish, top-quality meats, Lamon beans, rice, polenta and world-famous wines, such as Bardolino and Prosecco.A collection of 65 authentic recipes follows, with chapters covering the full range of courses of the traditional Italian dinner table, including Soups and Antipasti; Pasta, Gnocchi, Rice and Polenta; Fish and Shellfish; Poultry, Meat and Game; Eggs, Vegetables and Cheese; and Desserts and Baking. Dishes include Crostini di Polenta con Funghi; Seppie con Nero (squid cooked in its own ink); Venetian Stuffed Duck; and Pear and Amaretti Tarts.With 370 inspiring photographs and a variety of cooks tips and variations, this book is perfect for anyone who wants to explore the unusual cuisine of Venice and north-eastern Italy.

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Nelze objednat
Zásilkovna.cz 45 Kč Nelze objednat
* Cena je platná při platbě předem, platba na pobočce je zpoplatněna částkou 16,- Kč
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Balík Do ruky 65 Kč Nelze objednat
Balík Na poštu 63 Kč Nelze objednat
PPL v České Republice 109 Kč Nelze objednat
PPL na Slovensku 350 Kč Nelze objednat
Balík Do balíkovny 45 Kč Nelze objednat
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Hotově ZDARMA
Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna od 10 Kč
GE Money Bank od 10 Kč
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank od 10 Kč
MojePlatba – Komerční banka od 10 Kč
mPenize - mBank od 10 Kč
ČSOB od 10 Kč
ERA od 10 Kč
Sberbank od 10 Kč
Fio banka od 10 Kč
PaySec od 10 Kč
Masterpass od 10 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 25 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ

Přidejte své hodnocení:

NAVŠTÍVENÉ VÁMINAVŠTÍVENÉ VÁMI

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)

Chceme být fér a zároveň vás bavit čtením. K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.
Používáním webu Dobre-knihy.cz s tím souhlasíte. Další informace