The Food & Cooking of Venice & the North-East of Italy (ENG)

Valentina Harris
Běžná cena: 569 Kč
Sleva: 10%
Naše cena: 514 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0346825
EAN: 9781903141823
Nakladatel: Aquamarine
Vazba: pevná
Počet stran: 128
Rok vydání: 2010
Rozměry: 228x279mm
Jazyk: Anglicky
Kategorie: Kuchařky a nápoje

„S obchodem jsem spokojená, je funkční ve všech směrech-nejen nabídka, ale i pečlivě zabalený, rychlý, spolehlivý. Doporučuji.“

The Food & Cooking of Venice & the North-East of Italy 514 CZK Nové

The north-eastern corner of Italy, which consists of Veneto, Trentino-Alto Adige and Friuli-Venezia Giulia, is a land of multiple identities, quite distinct from the rest of Italy. In language, climate and cuisine, they are closer to neighbouring Austria and Slovenia than the sun-drenched south of Italy. Snow-covered mountains, glistening forests and impossibly romantic cities provide a stunning backdrop to one of the most culturally diverse areas of Italy. Verdant valleys are home to endless vineyards where some of the world�s most famous wines are produced, German-speaking hill-top villages hold traditional Austrian-style Christmas markets and fertile plains yield rich harvests of rice for risotto and corn for polenta.This beautiful new book opens with a fascinating introduction to the landscape, climate, history and individual cuisine of each region, as well as an exploration into the weird and wonderful festivals and celebrations that take place, and the foods that accompany them. This is followed by an indispensable guide to classic ingredients of these regions, including raddicchio Trevisano, white asparagus, Asiago cheese, speck, fresh fish and shellfish, top-quality meats, Lamon beans, rice, polenta and world-famous wines, such as Bardolino and Prosecco.A collection of 65 authentic recipes follows, with chapters covering the full range of courses of the traditional Italian dinner table, including Soups and Antipasti; Pasta, Gnocchi, Rice and Polenta; Fish and Shellfish; Poultry, Meat and Game; Eggs, Vegetables and Cheese; and Desserts and Baking. Dishes include Crostini di Polenta con Funghi; Seppie con Nero (squid cooked in its own ink); Venetian Stuffed Duck; and Pear and Amaretti Tarts.With 370 inspiring photographs and a variety of cooks tips and variations, this book is perfect for anyone who wants to explore the unusual cuisine of Venice and north-eastern Italy.

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Nelze objednat
Balíkovna a AlzaBoxy 29 Kč Nelze objednat
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 57 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa 69 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč Nelze objednat
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Česká pošta - Balík na poštu 65 Kč Nelze objednat
Česká pošta - Balík do ruky 69 Kč Nelze objednat
Doručení na adresu 79 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL ČR 99 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL SK 169 Kč Nelze objednat
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 39 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)