Stěhujeme část skladu. KRÁTKODOBĚ může u NĚKTERÝCH položek dojít k malému zpoždění dodání. Děkujeme za pochopení.

The Last Bite: A Whole New Approach to Making Desserts Through the Year (ENG)

Anna Higham
Běžná cena: 649 Kč
Sleva: 13%
Naše cena: 563 Kč
Dostupnost: Externí sklad
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: DN00437549
EAN: 9780241529577
Nakladatel: Dorling Kindersley
Vazba: vázaná
Počet stran: 240
Rok vydání: 2022
Jazyk: Anglicky
Kategorie: Kuchařky a nápoje

„Nakupuji zde ráda, dodání je rychlé, ceny příznivé, zatím vždy spojenost.“

The Last Bite: A Whole New Approach to Making Desserts Through the Year 563 CZK Nové Skladem

Celebrate dessert's like never before with this all-encompassing baking book that explores innovative flavour combinations of puddings, pastries and more!"First and foremost, make it delicious. Your goal is to make even those who 'don't do desserts' lick their plate clean - it has to be delicious from first to last bite."Award-winning pastry chef Anna Higham brings you a revolutionary recipe book that gives dessert a new name! Let Anna help you learn how to approach creating a dessert as you would do savoury cooking: by engaging your senses, tasting, seasoning, and letting your ingredients shine.Exploring key ingredients season by season, this baking bible can really help you to understand the "how" and "why" of dessert cooking, whilst teaching you how to work with fruit, grains, fats and chocolate, top tips on how to construct a dessert, how to interrogate seasoning, structure, and texture to magnify flavour and taste.With passion and puddings on every page, you can explore:-Over 150 base recipes and over 40 plated dishes including bakes, tarts, jams, mousses, meringues, ice creams and more-87 recipe and produce photographs, and illustrated openersSo whether you've taken up baking during lockdown and looking to broaden your palate, or you're already a professional, looking to expand your knowledge and skill-set in dessert-making, The Last Bite celebrates a whole new approach to modern desserts, which is sure to delight. From ricotta ice cream and roasted peaches in the summer, to apple crisps and pear sorbet in the autumn, transition effortlessly into rhubarb rice pudding and puff pastry in the winter, before indulging in milk meringues and prune purees in the springtime. No other book on the market approaches dessert cooking at the same level that chefs consider savoury cooking, and author Anna Higham is making waves on both sides of the Atlantic. After learning her trade at The Gordon Ramsay Group, Anna took roles at Gramercy Tavern in New York and Lyle's and Flor in London. She is winner of the baking category at the 2019 Young British Foodie awards, and was named as one of Code Hospitality's 100 Most Influential Women in Hospitality 2020!

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Pozítří (ČT)
PPL výdejní místa 69 Kč 31.05.2024 (PÁ)
Balíkovna a AlzaBoxy 49 Kč 31.05.2024 (PÁ)
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 57 Kč 31.05.2024 (PÁ)
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč 03.06.2024 (PO)
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Česká pošta - Balík na poštu 65 Kč 31.05.2024 (PÁ)
Česká pošta - Balík do ruky 69 Kč 31.05.2024 (PÁ)
Doručení na adresu 79 Kč 31.05.2024 (PÁ)
Kurýr PPL ČR 99 Kč 31.05.2024 (PÁ)
Kurýr PPL SK 169 Kč 05.06.2024 (ST)
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 39 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)