KE KNIHÁM S MODROU HVĚZDIČKOU ROZDÁVÁME KNIŽNÍ DÁREK ZDARMA! PLATÍ PŘI NÁKUPU NAD 499 KČ. 

Trénink sociálních a manažerských dovedn

Eva Jarošová , autorů kolektiv
Běžná cena: 362 Kč
Sleva: 21%
Naše cena: 286 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0107204
EAN: 9788072611355
ISBN: 80-7261-135-6
Nakladatel: Management Press
Vazba: brožovaná
Počet stran: 265
Rok vydání: 2013
Rozměry: 235x165x26mm
Váha: 390g
Jazyk: Česky
Kategorie: Osobní rozvoj

„Ráda tu nakupuji, zejména před Vánocemi a vysvědčením. Vždy něco pro vnučky najdu“

Trénink sociálních a manažerských dovedn 286 CZK Nové

Eva Jarošová, Růžena Komárková, Daniela Pauknerová a Karel Pavlica, autoři knihy Trénink sociálních a manažerských dovedností, jejíž druhé rozšířené vydání s podtitulem Metodický průvodce připravilo nakladatelství Management Press (brož., 248 str., doporučená cena 398 Kč), vycházejí  z dnes již samozřejmého předpokladu, že pro efektivní řízení jsou rozhodující sociální a  psychologické dovednosti manažerů. Umění jednat s lidmi, jejich účinné ovlivňování a motivování jsou nezbytnými předpoklady jejich celkové odborné způsobilosti. Tomu by proto měla být věnována zvýšená pozornost ve všech oblastech manažerského vzdělávání – a samozřejmě pak zejména v těch jeho formách, které jsou přímo zaměřeny na rozvíjení sociálních a manažerských dovedností. 

     Druhé rozšířené a doplněné vydání publikace zkušených vysokoškolských pedagogů a odborných poradců nabízí  ucelený soubor interaktivních technik, které se v našich podmínkách již osvědčily a jichž lze úspěšně využít ve výcvikových programech sociálních a manažerských dovedností. Zabývá se technikami zaměřenými jednak na učení, sebepoznávání a poznávání druhých, ale i na zdokonalování komunikačních schopností. Neopomíjí ani dovednosti nezbytné pro vedení lidí či techniky zaměřené na zlepšování týmové spolupráce a tvořivosti.

     Metodický průvodce je doplněn –  v souladu s moderními trendy v managementu – oproti prvnímu vydání o další techniky zabývající se novými, aktuálními tématy, která reflektují nejmodernější poznatky o osobnosti a působení manažerů.  Jsou to zejména vyjednávání, koučování a řízení specifických skupin pracovníků (tzv. management diversity). Je stejně jako předchozí vydání rozčleněn do čtyř částí:

- Sociální učení, sebepoznávání a poznávání druhých

- Komunikace a rozvíjení komunikačních dovedností

- Konkrétní manažerské dovednosti důležité pro vedení lidí, jako jsou např. přijímání a hodnocení pracovníků, delegování, řešení konfliktů, koučování a tzv. management diversity

- Vedení pracovní skupiny, týmová práce a podpora skupinové tvořivosti

Knihu zkušených lektorů a trenérů, kteří již řadu let systém sociálně psychologického výcviku v oblasti managementu realizují, mohou s úspěchem využít především trenéři sociálních a manažerských dovedností, vysokoškolští pedagogové, personalisté a další odborníci, kteří se zabývají manažerským vzděláváním.

PhDr. Ing. Eva Jarošová, Ph.D.  (1955)  přednáší na katedře psychologie a sociologie řízení VŠE  v Praze, kde se mimo jiné věnuje  sociálně psychologickému výcviku studentů. Je spoluautorkou řady odborných publikací. Připravuje a vede  programy výcviku sociálních a manažerských dovedností  pro pracovníky z různých oblastí  hospodářské praxe. Absolvovala fakultu obchodní VŠE  a obor  psychologie na FFUK v Praze.

PhDr. Růžena Komárková (1944) se ve Výzkumném ústavu obchodu v Praze dlouhodobě  zabývala sociálně psychologickým výcvikem. Na katedře psychologie a sociologie řízení VŠE  v Praze a na  katedře psychologie FFUK přednášela metodologii aplikovaného sociálně psychologického výzkumu a intenzivně se zde věnovala profesnímu  výcviku  studentů. Je spoluautorkou řady odborných publikací.  Absolvovala  obor psychologie na FFUK v Praze.

Mgr. Daniela Pauknerová  (1970)  je odbornou asistentkou na katedře psychologie a sociologie řízení VŠE  v Praze.  Má bohaté zkušenosti s výcvikem  sociálních a manažerských dovedností – jak studentů, tak i  řídících pracovníků. Spolupodílela se na řadě odborných publikací. Je rovněž  absolventkou FFUK, obor  psychologie. 

Doc. PhDr. Karel Pavlica, Ph.D. (1963) působí na Škoda Auto vysoké škole a na katedře psychologie a sociologie řízení VŠE v Praze. Spolupracuje  s vybranými manažerskými školami (např. Prague International Business School) a s poradenskými firmami (např. Top Consulting). Věnuje se zvláště výcviku sociálních a manažerských dovedností, problematice interkulturního managementu, otázkám genderových vztahů a metodologii sociálního výzkumu organizací. Je autorem či spoluautorem řady odborných publikací.

Doporučujeme vaší pozornosti úplnou nabídku knih nakladatelství Management Press v tematické oblasti personalistiky, psychologie a vedení lidí.

Štítky: Kariéra

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Nelze objednat
Balíkovna a AlzaBoxy 49 Kč Nelze objednat
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 65 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa 69 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč Nelze objednat
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Česká pošta - Balík na poštu 65 Kč Nelze objednat
Česká pošta - Balík do ruky 75 Kč Nelze objednat
Doručení na adresu 89 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL ČR 99 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL SK 169 Kč Nelze objednat
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 39 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)