AKCE 1 + 3 BRZO KONČÍ! POSLEDNÍ MOŽNOST ZÍSKAT 3 KNIHY ZDARMA. AKČNÍ VÝBĚR ZDE

Tvořivá základní energie

Nika Šťastná
Běžná cena: 467 Kč
Sleva: 22%
Naše cena: 365 Kč
Dostupnost: Externí sklad
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0616313
EAN: 9788087426500
ISBN: 978-80-87426-50-0
Nakladatel: Alman
Vazba: brožovaná
Počet stran: 160
Rok vydání: 2021
Rozměry: 231x137x12mm
Váha: 304g
Jazyk: Česky
Kategorie: Uvolnění, jóga, meditace

„S obchodem jsem spokojená, je funkční ve všech směrech-nejen nabídka, ale i pečlivě zabalený, rychlý, spolehlivý. Doporučuji.“

Tvořivá základní energie 365 CZK Nové Skladem

Se stupňujícím se stresem a rostoucími nároky našeho životního prostředí, je stoupající zájem čtenářské obce o problematiku psychosomatických překážek.

Poměrně rozsáhlá odborná, laická a alternativní knižní produkce, je však uspokojí jen částečně.

Pro osvěžení nabídky knižního trhu, nám autorka této publikace Nika Šťastná (*1971), přináší přístupně čtivou koncepci volně interpretované teorie kundalini - hadí síly. Tato tvořivá energie je známá v hinduismu, tantrismu a v józe.

Její aktivací tělesnými i duchovními cvičeními uchazeč dosahuje stavu probuzení (sebepoznání). Po pročištění vědomé pozornosti nastanou stavy tělesného uvolnění, subjektivní radosti, lehkosti a klidu za současného zjemněného vnímání. Orientální svět již odpradávna tvrdí, že tělo a duch nestojí v přímém protikladu.

Lidské tělo je nejdokonalejší biologický počítač vesmíru. Každý úkon, pohyb nebo proces našeho organismu je řízen programem uloženým v podvědomí. Naše tělo je schopné přeprogramováním k úpadku a ke zmaru vedoucích starých a stereotypních programů zregenerovat samo sebe, uzdravit se nebo tvořit nové buňky.

Pro přepsání programu - modelu našeho jednání, je k tomu zapotřebí vědomé řízení. Dnešní věda už uznává sílu lidského vědomí, které si podrobuje mysl a může se na přepracování původních plánů či schémat i podílet.

Vše vychází z našeho přesvědčení, zda se necháme pohltit programy, kterými se doposud řídíme (omezující postoje, bloky, spínače, modely). Tyto programy jsme získali výchovou rodičů, školky, školy, médii a společností.

Tím nežijeme svůj život. Jednoduše nemáme svobodu myšlení. Cestu k vymanění z limitovaných programů poskytuje právě naše přirozená tvořivá síla.

Nika přináší přístupně čtivou koncepci volně interpretované teorie kundalini - hadí síly - tvořivé energie. Jednoduše vyslovuje vysoké duchovní pravdy a odhaluje fascinující hluboká tajemství života. Zcela si u toho udržuje přirozeně zdravý rozum a své poznání přenáší s osvěžující lehkostí do běžné praxe všedního dne.

O knize a autorce:

Nika Šťasná se od roku 2010 snaží prezentovat myšlenku, že v duchovním světě nejde jen o mystiku, ale že úvahy na téma duchovna a mystiky, můžeme přeměnit v praxi. Bez konfrontace a výzvy z vnějšku, vše zůstává pouze teorií. Pokud přijmeme tuto výzvu a překročíme oblast osobního pohodlí, získaná zkušenost se stává moudrostí.

Každý z nás má obrovský potenciál pro kreativitu a neomezené využití schopností dané každému člověku. Po překročení hranice pohodlného komfortu a uvědomění si emoční nestability se dostáváme k všem omezující postojům, blokům, spínačům a vzorcům, které máme uložené hluboko v podvědomí, které je potřeba odstranit. Tyto omezující jednosměrné vzorce nám způsobují, že jsme uvěznění ve vlastním těle a subjektivní. Nevnímáme jaký svět doopravdy je a přestáváme tvořit. Nevyužíváme vnitřní tvořivý potenciál. Svět může být krásný, když obrátíme pozornost tímto směrem.

Nika Šťasná o sobě:

S klienty pracuji v Praze od roku 2008. Poznání díky této činnosti je pro mě nenahraditelné. Svoji terapeutickou praxi jsem propojila s nejnovějšími poznatky z oblasti neurovědy, epigenetiky a kvantové fyziky.

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Pozítří (ČT)
Balíkovna a AlzaBoxy 29 Kč 19.04.2024 (PÁ)
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 57 Kč 19.04.2024 (PÁ)
PPL výdejní místa 69 Kč 19.04.2024 (PÁ)
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč 22.04.2024 (PO)
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Česká pošta - Balík na poštu 65 Kč 19.04.2024 (PÁ)
Česká pošta - Balík do ruky 69 Kč 19.04.2024 (PÁ)
Doručení na adresu 79 Kč 19.04.2024 (PÁ)
Kurýr PPL ČR 99 Kč 19.04.2024 (PÁ)
Kurýr PPL SK 169 Kč 24.04.2024 (ST)
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 39 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)