KE KNIHÁM S MODROU HVĚZDIČKOU ROZDÁVÁME KNIŽNÍ DÁREK ZDARMA! PLATÍ PŘI NÁKUPU NAD 499 KČ. 

Zavřít

HLÍDAT DOSTUPNOST A CENU

Valhala (kompletní vydání)

František Novotný
Běžná cena: 798 Kč
Sleva: 17%
Naše cena: 663 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0215170
EAN: 9788073877323
ISBN: 978-80-7387-732-3
Nakladatel: Triton
Vazba: brožovaná
Počet stran: 1096
Rok vydání: 2014
Rozměry: 251x175x47mm
Váha: 1528g
Jazyk: Česky
Kategorie: Romány

„Obchod mě vždy přesvědčí nějakou svou akcí, abych si koupila další knihu. Jsem vášnivá čtenářka, takže zde nakupuji často a vždy jsem byla spokojená.“

Valhala (kompletní vydání) 663 CZK Nové

Jeden z nejzásadnějších textů české fantastiky konečně vychází v jediném svazku. Velkolepá sága Františka Novotného (*1944) fascinujícím způsobem propojuje svět dávné severské mytologie s reáliemi obou světových válek minulého století. Původně parodicky zamýšlený text se v průběhu jednoho desetiletí proměnil v komplexní trilogii, která nadchla čtenáře i kritiky jak svou pro české autory neobvyklou epičností tak i strhujícími akčními dějovými zvraty, stejně jako hloubkou vhledu do možných českých dějin. Dnes již ikonické souboje víceplošných letadel s draky, temná nacistická magie, dobrodružství v Praze povýšené na hlavní město císařství a desítky postmoderních odkazů na světovou literaturu i skutečné osoby a události jsou proto zpět v luxusním vydání, ve kterém si budete moci vychutnat tento výjimečný a výjimečně dobře napsaný příběh.
Rovnováha věčné války bohů ve Valhale je narušena příchodem nordických pilotů padlých na západní frontě roku 1917. Ódin doufá s jejich pomocí získat převahu nad Súrtovými okřídlenými draky, díky nimž byl doposud pán Múspellu vládcem vzduchu. Proto se sestřelený stíhací letoun Albatros poručíka Arnima rytíře von Gallwitz nezřítí k zemi, ale je Ódinovou dcerou valkýrou Reginleif přenesen i s pilotem do zásvětí. Avšak ani druhá strana nepohrdá pomocí zvenku a v Súrtově armádě se objevují miliony německých vojáků padlých na frontách druhé světové války. A ambice jejich vůdců nejsou menší, než jak je známe z učebnic našeho dějepisu.
V intrikách soupeřících stran je obtížné se dobrat jistoty, kdo je strůjce a kdo jen nástroj v cizích rukách, zda světové války byly příčinou převratných změn nebo jen prostředky v dalekosáhlých plánech gigantické hry bohů, démonů, zasvěcenců esoterických nauk z tajné lóže Thule a lidí posedlých touhou po moci. To, co začalo ve Valhale, pokračuje na Zemi, kde vládne Černý řád vítězných nacistických nekromantů, jejichž hlavní snahou je nedopustit, aby se svět vrátil do doby před jejich příchodem - zabránit, aby bludná větev času, na niž svět odklonil osudem předurčený Dveřník, odpadla a zanikla v
Monumentální sága Františka Novotného rozvíjí před čtenářem možné budoucnosti (a minulosti) našeho světa a hlavně českých zemí a českého národa.
Válka, kterou kniha začíná, vypukla právě před sto lety a byla určující pro novodobé dějiny západní civilizace. Autor nám prostřednictvím svého alter ega Franze Karst-Nowotnyho dá nahlédnout do několika variant možného českého osudu, s jeho hrdiny můžete prožít jak český sen, tak nejhorší noční můry našeho národa. Jeho osudy též slouží autorovi, aby mohl vynést soud nad celým krátkým dvacátým stoletím, první světovou válkou počínaje a rozpadem SSSR konče, nad onou "bludnou větví času", do níž svět přivedla existence dvou obludných totalitních režimů v komunistickém Rusku a nacistickém Německu.

Štítky: České romány

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Nelze objednat
Balíkovna a AlzaBoxy 49 Kč Nelze objednat
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 65 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa 69 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč Nelze objednat
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Česká pošta - Balík na poštu 65 Kč Nelze objednat
Česká pošta - Balík do ruky 75 Kč Nelze objednat
Doručení na adresu 89 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL ČR 99 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL SK 169 Kč Nelze objednat
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 39 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)