Víkend v Kalkatě

Andrew O'Hagan
Běžná cena: 199 Kč
Sleva: 11%
Naše cena: 177 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0024266
EAN: 9788073415563
ISBN: 80-7341-556-9
Nakladatel: BB/art
Vazba: vázaná
Počet stran: 267
Rok vydání: 2005
Rozměry: 210x150x25mm
Váha: 406g
Jazyk: Česky
Kategorie: Beletrie

„Doporučuji, nakupovala jsem zde již mnohokrát a vždy jsem byla spokojená.“

Víkend v Kalkatě 177 CZK Nové

Ulice hemžící se rikšami, nádraží, které se stalo domovem bezprizorných dětí, řeka, jež plyne svým vlastním tempem a dává život i obživu mnohým... to všechno jsou dějiště poutavých příběhů z dnešní Kalkaty, tvořících fascinující mozaiku a vypovídajících o životě obyvatel někdejšího ohniska britské koloniální Indie.
Sestavil Andrew O´Hagan.
Autoři povídek:
ANDREW O'HAGAN se narodil ve skotském Glasgowě a za svůj titul The Missing byl navržen na cenu Skotský spisovatel roku. Kniha Our Father byla navržena na Booker Prize a na Whitbread First Novel Award. Jeho poslední knihou je Personality; roku 2003 byl nominován na titul "Nejlepší mladý britský prozaik" nakladatelství Granta.
BELLA BATHURSTOVÁ napsala svou první knihu z oblasti literatury faktu, The Lighthouse Stevensons, o rodině Roberta Louise Stevensona. Její druhý titul, román Special, vyšel roku 2003.
W. F. DEEDES je fejetonista a bývalý redaktor Daily Telegraphu. Vede rubriku "Dopisy Billovi". Je autorem knih At War With Waugh a Brief Lives.
COLM TOIBIN je jedním z nejuznávanějších irských autorů. K jeho románům patří The Heather Blazing a The Blackwater Lightship, který byl roku 1999 navržen na Booker Prize. V roce 2004 mu vyšel titul Master.
MONICA ALI debutovala románem Brick Lane, který byl navržen na Booker Prize a dále na Guardian First Book Award a Orwelovu cenu; získal rovněž čtenářskou cenu nakladatelství WH Smith. Roku 2003 byla nominována na titul "Nejlepší mladý britský prozaik".
VICTORIA GLENDINNINGOVÁ je autorkou biografií: Anthony Trollope, Vita Sackville-West a Rebecca West. Vydala také řadu románů, např. The Grown Ups, Electricity a Flight.
SIMON GARFIELD je ceněný novinář a autor, mimo jiné napsal The Nation's Favourite: The True Advantures of Radio 1a Mauve, o němž se Daily Telegraph vyjádřil jako o "knize o vědě, která je náhodou také miniaturním uměleckým dílkem". Další jeho kniha, Our Hidden Lives, vyšla v roce 2004.
IRVINE WELSH je díky svým knihám už od devadesátých let kultovní postavou literárního světa. Několik jeho titulů se stalo bestsellery a ve všech se pojí prvky komedie a dramatu s palčivými náměty. Je autorem knih Porno, Trainspotting, The Acid House a Filth.
SAM MILLER je novinář a spisovatel trvale žijící v Dillí. Byl vedoucím jihoasijského regionu ve vysílání BBC, pracuje jako novinář, producent a manažer pro televizi, rozhlas a internet. Píše také o politice a kultuře indického subkontinentu.
MICHAEL ATHERTON se v pětadvaceti letech stal kapitánem anglického kriketového mužstva a je jedním z nejúspěšnějších pálkařů. Patnáct let hrál kriket profesionálně za Lancashire a Anglii. V roce 2002 vyšla jeho autobiografie Opening Up.
JENNY COLGANOVÁ je úspěšná spisovatelka, která má na svém kontě řadu bestsellerů. Narodila se v Ayrshiru a mezi její romány patří Amanda's Wedding a Looking for Andrew McCarthy.
TONY HAWKS je autorem titulu Round Ireland with a Fridge, po němž následovalo Playing the Moldovans at Tennis; obě knihy byly inspirovány poněkud nejasnými sázkami. Jeho poslední knihou je One Hit Wonderland.

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Nelze objednat
Balíkovna a AlzaBoxy 29 Kč Nelze objednat
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 57 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa 69 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč Nelze objednat
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Česká pošta - Balík na poštu 65 Kč Nelze objednat
Česká pošta - Balík do ruky 69 Kč Nelze objednat
Doručení na adresu 79 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL ČR 99 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL SK 169 Kč Nelze objednat
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 39 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)