AKCE 1 + 3 DNES KONČÍ! POSLEDNÍ MOŽNOST ZÍSKAT 3 KNIHY ZDARMA. AKČNÍ VÝBĚR ZDE

Zavřít

DOPORUČIT ZNÁMÉMU

Kamarádky v kuchyni

Běžná cena: 249 Kč
Sleva: 23%
Naše cena: 191 Kč
Dostupnost: Externí sklad
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0352782
EAN: 9788087685600
ISBN: 978-80-87685-60-0
Nakladatel: Imagination of People, s.r.o.
Vazba: vázaná
Počet stran: 192
Rok vydání: 2017
Rozměry: 230,0x175,0x20,0mm
Jazyk: Česky
Kategorie: Zdravá kuchyně a diety

„Za mně perfektní obchod, vstřícné jednání a perfektní komunikace. Mohu jen a jen doporučit.“

Kamarádky v kuchyni 191 CZK Nové Skladem

Představujeme kuchařku, jinou než všechny ostatní.
Prostřednictvím 85 receptů vypráví příběh o dlouhodobém zdravém životním stylu, který tři ženy středního věku žijí už léta. Každá ho pojímá trochu jinak, všechny se však shodují na stejném základu: zdravé výživě a vaření, pohybu a optimistickém přístupu k životu, s nímž vítají každý nový den.
Jsme Marcela, Dana a Jana.
Náš příběh začal možná už před lety, kdy jsme ale seděly v různých školních lavicích. Pak jsme vystudovaly, začaly pracovat, vdaly se, měly děti, prostě se životem vydaly rozdílnými cestami. Na nich nás ovšem svedla jedna velká náhoda a postupně jsme se staly kamarádkami. Navíc jsme brzy zjistily, že nás něco velmi důležitého spojuje. Samozřejmě, díváme se kolem sebe, vídáme se se spolužáky a spolužačkami, a jsme stále více překvapené – to jsou ty holky, které jsme si pamatovaly jako štíhlé, mrštné, hbité, s nimiž jsme skákaly gumu? To jsou ti kluci, co se o přestávkách prali za lavicemi a předváděli se před námi? A my do nich byly zamilované? Některé souputníky jsme ani nemohly poznat. Z útlých holek jsou dámy s pořádnými zadečky, z pohledných kluků prošedivělí pánové s pivními pupíky. Setkání sice provázejí vzpomínky s krásnými emocemi, smích a legrace, ale také bohužel současné starosti o zdraví a téma nemoci. Docela smutné, že?
Když se podíváme na sebe, vidíme se štíhlé a také se stále cítíme svěží. Jako bychom se téměř nezměnily, jen pár vrásek přibylo. Čím to, ptáme se, a přicházíme na to, že máme společný pohled na život, společný životní styl. Zdravá strava, pravidelný pohyb, očista těla přírodními prostředky. Každá dává přednost něčemu trochu jinému, v principu jsme si však tolik podobné.
A jak zjisťujeme později, při dalších setkáních, základem všeho byla a je zdravá výživa, zdravé vaření, které vychází z ověřených poznatků a informací. Není to dieta, není to upřednostňování určitého způsobu stravování (makrobiotika, vegetariánství, veganství, strava podle krevních skupin, dělená strava a další), je to jen o vstřebávání všech podnětů o tom, co je zdraví prospěšné, a jejich použití, přizpůsobené dané osobnosti. Je totiž vědou potvrzená pravda, že každý člověk je z genetického základu jiný a každý dědí po svých předcích dispozice k jiné nemoci, a proto potřebuje individuální způsob stravování a životního stylu. A také je pravda, že jsme to, co jíme.
Náš životní styl a způsob stravování není nijak náročný, navíc je léty posvěcený – on totiž funguje bez jo-jo efektu. A to stoprocentně. Stručně řečeno, kdyby to nefungovalo, nevypadáme tak, jak vypadáme.
Dnes je na trhu nepřeberné množství nejrůznějších návodů na mládí, zdraví a krásu včetně kuchařek. Došly jsme k závěru, že způsob, jak dosáhnout a hlavně udržet si i nadále zmíněná pozitiva, je natolik jiný v jeho po mnoho let aplikované podobě, že by stálo za to seznámit s ním širokou veřejnost, protože všichni toužíme být do pozdního věku zdraví, přitažliví, štíhlí a svěží, prostě krásní lidé. Naše kuchařka je důkazem, že takový styl lze pěstovat po celý život.
Recepty navíc představují chutná i rychle připravená jídla, určená jako inspirace všem ženám a mužům, kteří chtějí žít tak, aby se za svou postavu nemuseli stydět ani v pozdějším věku.
Takže, dobrou a zdravou chuť!

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA 22.04.2024 (PO)
Balíkovna a AlzaBoxy 29 Kč 23.04.2024 (ÚT)
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 57 Kč 23.04.2024 (ÚT)
PPL výdejní místa 69 Kč 23.04.2024 (ÚT)
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč 24.04.2024 (ST)
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Česká pošta - Balík na poštu 65 Kč 23.04.2024 (ÚT)
Česká pošta - Balík do ruky 69 Kč 23.04.2024 (ÚT)
Doručení na adresu 79 Kč 23.04.2024 (ÚT)
Kurýr PPL ČR 99 Kč 23.04.2024 (ÚT)
Kurýr PPL SK 169 Kč 26.04.2024 (PÁ)
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 39 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)