Uživatelské recenze knih:
» Jak se stát úspěšnou vůdčí osobností a efektivně se rozhodovat
» Vzpoura plyšového medvídka
» Zakletý zámek
» Vzpoura plyšového medvídka
» Zakletý zámek
Běžná cena: | 399 Kč |
Sleva: | 6% |
Dostupnost: | Nedostupné |
---|---|
![]() kdy zboží obdržím? |
Kód: | D0134468 |
---|---|
EAN: | 9788090504806 |
ISBN: | 978-80-905048-0-6 |
Nakladatel: | Pražský kulinářský institut |
Vazba: | vázaná |
Počet stran: | 192 |
Rok vydání: | 2012 |
Rozměry: | 303x218x21mm |
Váha: | 1300g |
Jazyk: | Česky |
Kategorie: | Národní, regionální kuchařky |
„vyzvednutí v centru města, příznivá cena, rychlé a bezproblémové vyřízení“
Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu (přední kuchařská škola v ČR), je také autorem řady kuchařek a gastronomických publikací. Tentokrát se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou a spolu se šéfkuchaři Prakulu (bývalým a současným ) Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořili v knize Poklady klasické české kuchyně soubor bezmála dvouset receptů, připravovaných krok po kroku, včetně české pekařské klasiky, na které spolupracoval s vynikajícm pekařem a také lektorem Prakulu Martinem Hanusem.
Předmluvu Vaňkových "POKLADŮ" napsali velcí milovnící a ochránci poctivé české gastronomie kníže Karel Schwarzenberg, šéfkuchař Jaroslav Sapík a Jitka Rákosníková-šéfredaktorka časopisu F.O.O.D.
Každý recept je pečlivě popsán a fotograficky zdokumentován, což orientaci v něm i jeho přípravu ještě zjednoduší. Pro recepty sáhl autor do skutečně klasické české kuchyně, jakou vařily naše babičky - název tady skutečně nelže, jde o opravdové poklady! Od poctivé hovězí polévky, přes huspeninu, škvarky, utopence, řízek s bramborovym salátem, koprovku, rajskou, svíčkovou, šípkovou, tatarák, jehněčí, vepřové, telecí, vnitřnosti, drůbež, divočinu, ryby, krupicovou kaši, koláče až po vanoční cukroví.
Recepty najdeme v nové knize Poklady klasické české kuchyně jak složitější, tak zcela základní včetně velmi zdařile zpracovaných tipů, všechny jsou ale zpracovány pečlivě a přehledně tak, aby byly čitelné a hlavně proveditelné doslova pro každého.
Po dlouhé době je tady nová příručka, která si mezi klasickými českými kuchařkami bezpochyby najde své čelní místo. "Poklady" musíte mít!
Štítky: Česká jídla
Kliknutím na tlačítko zařadíte knihu do seznamu k pozdějšímu nákupu.
Přidat do seznamu přání »Přejete si dostat určitou knihu? Přidejte ji do seznamu přání a zašlete jej svým známým.
Přidat do přečtených knih »Máte již přečtenou danou knihu? Zařaďte si jí do knihovny a najděte podobné.
Adresa odběru | Poplatek | Kdy bude zboží připraveno? | |
![]() |
Praha 7, V Háji 15 | ZDARMA | Nelze objednat |
![]() |
Zásilkovna | 69 Kč | Nelze objednat |
![]() |
Balíkovna | 59 Kč | Nelze objednat |
![]() |
PPL výdejní místa | 69 Kč | Nelze objednat |
![]() |
PPL výdejní místa Slovensko | 99 Kč | Nelze objednat |
Způsob dopravy | Cena dopravy | Kdy zboží obdržím? | |
![]() |
Česká pošta - Balík do ruky | 79 Kč | Nelze objednat |
![]() |
Česká pošta - Balík na poštu | 79 Kč | Nelze objednat |
![]() |
Doručení na adresu | 89 Kč | Nelze objednat |
![]() |
Kurýr PPL ČR | 95 Kč | Nelze objednat |
![]() |
Kurýr PPL SK | 169 Kč | Nelze objednat |
Uvedené ceny jsou včetně DPH |
Způsob platby | Cena platby | |
![]() |
Na prodejně | 9 Kč |
![]() |
Bankovním převodem | ZDARMA |
![]() |
Dobírka | 39 Kč |
![]() |
Dobírka | 39 Kč |
![]() |
Dobírka | 39 Kč |
![]() |
VISA / Master Card | ZDARMA |
![]() |
PLATBA 24 – Česká spořitelna | ZDARMA |
![]() |
GE Money Bank | ZDARMA |
![]() |
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank | ZDARMA |
![]() |
MojePlatba – Komerční banka | ZDARMA |
![]() |
mPenize - mBank | ZDARMA |
![]() |
ČSOB | ZDARMA |
![]() |
Fio banka | ZDARMA |
![]() |
PaySec | ZDARMA |
![]() |
Masterpass | ZDARMA |
![]() |
Edenred | od 29 Kč |
![]() |
Benefity | od 29 Kč |
![]() |
Hotově na pobočce Zásilkovna | 39 Kč |
![]() |
Gallery Beta | od 29 Kč |
![]() |
Dobírka | 29 Kč |
Uvedené ceny jsou včetně DPH |
Zatím nejlepší kuchařka českých jídel, co jsem kdy měla, doporučuji.
Nejlepší, nejlepší, nejlepší!!! Recepty, které jsem už se dávno nevaří, ale všichni je vlastně milujeme, a po znovupřipomenutí zase začneme vařit. Byla jsem překvapená, kolik z dětství milovaných receptů tam je :-), a to je mi "jen" 30let. Hned začneme zase vařit. Pane Vaněk - DĚKUJEME!!! M.
První vydání jsem nestihl, ale dotisk ano a je to paráda. Hned první týden vyzkoušeny 3 osvědčené "šlágry", vylepšené a "rady babičky" z knihy a výsledek byl vždy jednoznačně lepší než náš původní recept. Díky za oprášení vyzkoušených fint našich babiček.
Prvotřídní !!!!!!!!!!!!
Vynikající kniha pro naše děti :-)
Krásná kuchařka, super recepty i pro začátečníky, uvařila jsem podle ní už asi 10 jídel a celé rodině moc chutnalo, určitě doporučuju. Díky dobrým knihám za tuto knihu!!!
Skvělá kniha, i pro úplné začátečníky. Manžel nevaří a hned napoprvé se mu podle ní perfektně podařil karlovarský knedlík a segedín...
Super, super, SUPER!
Výborná kuchařka, stačí se přesně držet instrukcí a výsledek je vždy vynikající...doporučuji všem, i úplným začátečníkům.....
Bohužel musím hodnotit záporně a je mi líto peněz za ni vynaložené. Ukradené, opsané recepty (místo váhových jednotek používá hrnky, aby to vypadalo více jako domácí vaření) a u jednoho receptu dokonce stejné foto, pouze otočené. Další fotky je zřejmé, že vznikly jako jedna z fotek dělaných pro jinou kuchařku a to: Bravo, šéfe! Václav Frič vaří tradiční českou kuchyni. Z této knihy je opsáno hodně receptů. Kuchařka se tváří autorsky, protože jsem nikde nenašla, že některé uvedené recepty (ale asi to budou všechny) pochází z kuchyně jiných, ale opravdových kuchařů.
to Jitka: měla by jste si přečíst kdo tu knihu vydal!!! Tým institutu PRAKUL a Václav Frič je jeho členem a na knize se podílel viz. popis výše!!!
Manzelovi konecne zacalo chutnat! Skvele recepty! presne jak to znam od sve babicky. Poctivaceska kuchyne a bezva figle a doporuceni.
Bezvadná kuchařka. A to co píše paní Jitka je blábol...
... perfektní, jupí už ji má i sestra
Jedním slovem VYNIKAJÍCÍ !!!!! Recepty zaberou nějaký čas, ale stojí za to. Dobré i pro začátečníky. Po pročtení a uvaření máte pocit, že česká kuchyň není o nic horší než italská, francouzská atp.
Bezvadná, vřele doporučuji, recepty, jak je znám od babičky.
Pane Vaňku, díky že jste :-)))
Co k té kuchařce dodat? Snad jen : Děkujeme, pane Vaňku!
jedním slovem - skvělá kuchařka
Mám ji v elektronické podobě na svém iPadu za 9,99€. Navíc i s návodnými videi a to je teprve nátěr. Navíc jsem ušetřil, mohu si tvořit poznámky a záložky, prostě paráda, mám jí od jara a nemohu si ji vynachválit. Pane Vaňek díky.
Super kuchařka pro ty, kdo chtějí uvařit klasické české recepty. Velmi pěkně napsaný postup...plus pro začínající kuchaře ;). Vše co jsem zatím z této kuchařky připravovala, se vždy povedlo a bylo výborné. Mohu vřele doporučit!
Skvělé, není co řešit. Vaněk nás do svých receptů nenudí, ba naopak nabádá k jejich úpravě.
Jediné co postrádám, je záložka (tkaná) pro založení receptu. V dalších dílech je již ale doplněna ;-)
Takže.... Lepší lžička medu, než kýbl hnoje.
A další gurmán říká: Nejezte blbě ;-)
2 Jitka: Nemluvíte o jiné kuchařce??? Váhovou odměrku "hrnek" skutečně v této kuchařce nenajdete. Pan Frič je také mistr kuchař, ale protože oba (Vaněk, Frič), vaří v PRAKULU, je jen představa o vzájemném opisování "kravina"..
Že byste měla knihu od "nemáš limetku? Vraž tam citrón" kuchtíka?
fitflop
fitflops台灣
Skvělá kuchřka. Koupila jsem ji pro dceru a přemýšlím, že si ji koupím také. Skvělé recepty pro ty co mají rádi dobré jídlo:)