NAPÍNAVÉ ČTENÍ NA DOVOLENOU. ZAPLAŤTE JEDNU A ZÍSKEJTE DRUHOU ZDARMA. AKCE BRZO KONČÍ.

Zavřít

DOPORUČIT ZNÁMÉMU

Poklady klasické české kuchyně aneb Jak to ta babička tenkrát vařila

Roman Vaněk
Běžná cena: 399 Kč
Sleva: 6%
Akční cena: 375 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0134468
EAN: 9788090504806
ISBN: 978-80-905048-0-6
Nakladatel: Pražský kulinářský institut
Vazba: vázaná
Počet stran: 192
Rok vydání: 2012
Rozměry: 303x218x21mm
Váha: 1300g
Jazyk: Česky
Kategorie: Národní, regionální kuchařky

„Je to velmi dobrý obchod. Bydlím v Holešovicích,a protože mi vyhovuje váš obchod ráda chodím jenom k vám. Jen tak dál.“

Poklady klasické české kuchyně aneb Jak to ta babička tenkrát vařila 375 CZK Nové 4.03 31

Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu (přední kuchařská škola v ČR), je také autorem řady kuchařek a gastronomických publikací. Tentokrát se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou a spolu se šéfkuchaři Prakulu (bývalým a současným ) Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořili v knize Poklady klasické české kuchyně soubor bezmála dvouset receptů, připravovaných krok po kroku, včetně české pekařské klasiky, na které spolupracoval s vynikajícm pekařem a také lektorem Prakulu Martinem Hanusem.
     Předmluvu Vaňkových "POKLADŮ" napsali velcí milovnící a ochránci poctivé české gastronomie kníže Karel Schwarzenberg, šéfkuchař Jaroslav Sapík a Jitka Rákosníková-šéfredaktorka časopisu F.O.O.D.
     Každý recept je pečlivě popsán a fotograficky zdokumentován, což orientaci v něm i jeho přípravu ještě zjednoduší. Pro recepty sáhl autor do skutečně klasické české kuchyně, jakou vařily naše babičky - název tady skutečně nelže, jde o opravdové poklady! Od poctivé hovězí polévky, přes huspeninu, škvarky, utopence, řízek s bramborovym salátem, koprovku, rajskou, svíčkovou, šípkovou, tatarák, jehněčí, vepřové, telecí, vnitřnosti, drůbež, divočinu, ryby, krupicovou kaši, koláče až po vanoční cukroví.
     Recepty najdeme v nové knize Poklady klasické české kuchyně jak složitější, tak zcela základní včetně velmi zdařile zpracovaných tipů, všechny jsou ale zpracovány pečlivě a přehledně tak, aby byly čitelné a hlavně proveditelné doslova pro každého.
     Po dlouhé době je tady nová příručka, která si mezi klasickými českými kuchařkami bezpochyby najde své čelní místo. "Poklady" musíte mít!

Štítky: Česká jídla

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Nelze objednat
Zásilkovna 69 Kč Nelze objednat
Balíkovna 59 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa 69 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč Nelze objednat
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Česká pošta - Balík do ruky 79 Kč Nelze objednat
Česká pošta - Balík na poštu 79 Kč Nelze objednat
Doručení na adresu 89 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL ČR 95 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL SK 169 Kč Nelze objednat
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 29 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ

Průměrné hodnocení
Hvězda 1 Hvězda 2 Hvězda 3 Hvězda 4 Hvězda 5
Vlaďka   Hvězda 1 Hvězda 2 Hvězda 3 Hvězda 4 Hvězda 5
29.01.2012 00:00

Zatím nejlepší kuchařka českých jídel, co jsem kdy měla, doporučuji.

Lilinka   Hvězda 1 Hvězda 2 Hvězda 3 Hvězda 4 Hvězda 5
10.02.2012 15:13

Nejlepší, nejlepší, nejlepší!!! Recepty, které jsem už se dávno nevaří, ale všichni je vlastně milujeme, a po znovupřipomenutí zase začneme vařit. Byla jsem překvapená, kolik z dětství milovaných receptů tam je :-), a to je mi "jen" 30let. Hned začneme zase vařit. Pane Vaněk - DĚKUJEME!!! M.

Dobroslav  
13.02.2012 10:36

První vydání jsem nestihl, ale dotisk ano a je to paráda. Hned první týden vyzkoušeny 3 osvědčené "šlágry", vylepšené a "rady babičky" z knihy a výsledek byl vždy jednoznačně lepší než náš původní recept. Díky za oprášení vyzkoušených fint našich babiček.

Pavel   Hvězda 1 Hvězda 2 Hvězda 3 Hvězda 4 Hvězda 5
19.02.2012 15:20

Prvotřídní !!!!!!!!!!!!

Zuzana   Hvězda 1 Hvězda 2 Hvězda 3 Hvězda 4 Hvězda 5
28.02.2012 11:42

Vynikající kniha pro naše děti :-)

Martina   Hvězda 1 Hvězda 2 Hvězda 3 Hvězda 4 Hvězda 5
29.02.2012 17:09

Krásná kuchařka, super recepty i pro začátečníky, uvařila jsem podle ní už asi 10 jídel a celé rodině moc chutnalo, určitě doporučuju. Díky dobrým knihám za tuto knihu!!!

Lucie Matoušová   Hvězda 1 Hvězda 2 Hvězda 3 Hvězda 4 Hvězda 5
10.04.2012 08:38

Skvělá kniha, i pro úplné začátečníky. Manžel nevaří a hned napoprvé se mu podle ní perfektně podařil karlovarský knedlík a segedín...

Radka   Hvězda 1 Hvězda 2 Hvězda 3 Hvězda 4 Hvězda 5
30.05.2012 10:29

Super, super, SUPER!

Radek   Hvězda 1 Hvězda 2 Hvězda 3 Hvězda 4 Hvězda 5
01.06.2012 22:42

Výborná kuchařka, stačí se přesně držet instrukcí a výsledek je vždy vynikající...doporučuji všem, i úplným začátečníkům.....

Jitka   Hvězda 1 Hvězda 2 Hvězda 3 Hvězda 4 Hvězda 5
19.06.2012 12:42

Bohužel musím hodnotit záporně a je mi líto peněz za ni vynaložené. Ukradené, opsané recepty (místo váhových jednotek používá hrnky, aby to vypadalo více jako domácí vaření) a u jednoho receptu dokonce stejné foto, pouze otočené. Další fotky je zřejmé, že vznikly jako jedna z fotek dělaných pro jinou kuchařku a to: Bravo, šéfe! Václav Frič vaří tradiční českou kuchyni. Z této knihy je opsáno hodně receptů. Kuchařka se tváří autorsky, protože jsem nikde nenašla, že některé uvedené recepty (ale asi to budou všechny) pochází z kuchyně jiných, ale opravdových kuchařů.

jan  
27.10.2012 17:19

to Jitka: měla by jste si přečíst kdo tu knihu vydal!!! Tým institutu PRAKUL a Václav Frič je jeho členem a na knize se podílel viz. popis výše!!!

Denisa   Hvězda 1 Hvězda 2 Hvězda 3 Hvězda 4 Hvězda 5
05.12.2012 13:52

Manzelovi konecne zacalo chutnat! Skvele recepty! presne jak to znam od sve babicky. Poctivaceska kuchyne a bezva figle a doporuceni.

Vašek   Hvězda 1 Hvězda 2 Hvězda 3 Hvězda 4 Hvězda 5
18.01.2013 14:40

Bezvadná kuchařka. A to co píše paní Jitka je blábol...

Míša   Hvězda 1 Hvězda 2 Hvězda 3 Hvězda 4 Hvězda 5
19.02.2013 20:46

... perfektní, jupí už ji má i sestra

Petr K   Hvězda 1 Hvězda 2 Hvězda 3 Hvězda 4 Hvězda 5
22.03.2013 09:52

Jedním slovem VYNIKAJÍCÍ !!!!! Recepty zaberou nějaký čas, ale stojí za to. Dobré i pro začátečníky. Po pročtení a uvaření máte pocit, že česká kuchyň není o nic horší než italská, francouzská atp.

Pepa   Hvězda 1 Hvězda 2 Hvězda 3 Hvězda 4 Hvězda 5
26.03.2013 14:24

Vandas Josef   Hvězda 1 Hvězda 2 Hvězda 3 Hvězda 4 Hvězda 5
01.04.2013 22:51

Zdena   Hvězda 1 Hvězda 2 Hvězda 3 Hvězda 4 Hvězda 5
29.05.2013 17:12

Bezvadná, vřele doporučuji, recepty, jak je znám od babičky.
Pane Vaňku, díky že jste :-)))

Milan   Hvězda 1 Hvězda 2 Hvězda 3 Hvězda 4 Hvězda 5
19.07.2013 14:16

Co k té kuchařce dodat? Snad jen : Děkujeme, pane Vaňku!

Pavla   Hvězda 1 Hvězda 2 Hvězda 3 Hvězda 4 Hvězda 5
18.11.2013 10:06

jedním slovem - skvělá kuchařka

Jan   Hvězda 1 Hvězda 2 Hvězda 3 Hvězda 4 Hvězda 5
20.11.2013 00:31

Mám ji v elektronické podobě na svém iPadu za 9,99€. Navíc i s návodnými videi a to je teprve nátěr. Navíc jsem ušetřil, mohu si tvořit poznámky a záložky, prostě paráda, mám jí od jara a nemohu si ji vynachválit. Pane Vaňek díky.

Jakub   Hvězda 1 Hvězda 2 Hvězda 3 Hvězda 4 Hvězda 5
26.12.2013 13:39

honza   Hvězda 1 Hvězda 2 Hvězda 3 Hvězda 4 Hvězda 5
06.01.2014 17:26

Šárka   Hvězda 1 Hvězda 2 Hvězda 3 Hvězda 4 Hvězda 5
08.01.2014 21:41

Míša   Hvězda 1 Hvězda 2 Hvězda 3 Hvězda 4 Hvězda 5
12.04.2014 16:38

Super kuchařka pro ty, kdo chtějí uvařit klasické české recepty. Velmi pěkně napsaný postup...plus pro začínající kuchaře ;). Vše co jsem zatím z této kuchařky připravovala, se vždy povedlo a bylo výborné. Mohu vřele doporučit!

Benda   Hvězda 1 Hvězda 2 Hvězda 3 Hvězda 4 Hvězda 5
07.11.2014 21:59

Skvělé, není co řešit. Vaněk nás do svých receptů nenudí, ba naopak nabádá k jejich úpravě.
Jediné co postrádám, je záložka (tkaná) pro založení receptu. V dalších dílech je již ale doplněna ;-)
Takže.... Lepší lžička medu, než kýbl hnoje.
A další gurmán říká: Nejezte blbě ;-)

Benda   Hvězda 1 Hvězda 2 Hvězda 3 Hvězda 4 Hvězda 5
07.11.2014 22:03

2 Jitka: Nemluvíte o jiné kuchařce??? Váhovou odměrku "hrnek" skutečně v této kuchařce nenajdete. Pan Frič je také mistr kuchař, ale protože oba (Vaněk, Frič), vaří v PRAKULU, je jen představa o vzájemném opisování "kravina"..
Že byste měla knihu od "nemáš limetku? Vraž tam citrón" kuchtíka?

fitflops台灣  
01.04.2015 22:24

fitflop
fitflops台灣

Maki   Hvězda 1 Hvězda 2 Hvězda 3 Hvězda 4 Hvězda 5
27.09.2016 14:50

JarkaK.  
25.05.2017 16:00

Skvělá kuchřka. Koupila jsem ji pro dceru a přemýšlím, že si ji koupím také. Skvělé recepty pro ty co mají rádi dobré jídlo:)

Smith   Hvězda 1 Hvězda 2 Hvězda 3 Hvězda 4 Hvězda 5
28.09.2018 03:08

Přidejte své hodnocení:
1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)
Pro váš lepší nákup využíváme cookies

Využíváme cookies a další nástroje pro lepší fungování našeho eshopu. Cookies jsou nutné pro běh webových stránek, ke sběru anonymních statistik návštěvnosti či zobrazení relevantního zboží či reklam. Pokud kliknete na "Souhlasím", souhlasíte s použitím všech cookies. V části "nastavit cookies" můžete spravovat, které soubory cookies chcete (ne)povolit. Toto nastavení můžete kdykoli změnit. Detailní informace o používaných cookies naleznete zde.