Vážení zákazníci, informaci o dodání do Vánoc najdete v detailu každého produktu vedle ikonky Informace o dodání do vánoc
Ke knihám s hvězdičkou dárková taška zdarma

The Food and Cooking of Sicily & Southern Italy (ENG)

Valentina Harris
Běžná cena: 569 Kč
Sleva: 13%
Akční cena: 494 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0346824
EAN: 9781903141809
Nakladatel: Aquamarine
Vazba: pevná
Počet stran: 128
Rok vydání: 2010
Rozměry: 228x279mm
Jazyk: Anglicky
Kategorie: Kuchařky a nápoje

Kalimero

Nemám žádné negativní zkušenosti.

Další hodnocení »

The Food and Cooking of Sicily & Southern Italy 494 CZK Nové

The sunbaked south of Italy, comprising Sicily, Calabria, Basilicata and Puglia, is a land of ancient and varied history, fascinating extremes of landscape and climate, and a people for whom food is a passion. Idyllic white sandy beaches cascade into crystal clear seas, remote villages cling spectacularly to craggy mountainsides and impenetrable forests spread over the rugged interior, but the often arid landscape has let to a resourceful approach to food and cooking and to highly flavourful and distinctive dishes.This book opens with an evocative introduction to the history, geography and traditions that have shaped the culinary culture of these regions, as well as an intriguing commentary on the local festivals and their accompanying foods. This is followed by an essential guide to the classic ingredients, including cured meats, fresh fish and shellfish, piquant ewes milk cheeses, the finest olive oils, spicy chilli peppers, spicy peperoncino, top-quality durum wheat and sweet Marsala wine.There follows a collection of 65 regional recipes, with chapters covering all the traditional courses including Antipasti, Soups and Breads; Pasta, Gnocchi and Rice; Fish and Shellfish; Poultry, Meat and Game; Vegetables, Eggs and Cheese; and Desserts and Baking. Authentic dishes are included from each region, such as Sicilian Rice Fritters, Pasta with Potenza Ragu, Trapani Fish Couscous, Lucanian Chicken Pie, Pugliese Beef Rolls, Calabrian Sweetmeats and Sicilian Cassata. With 370 stunning photographs, as well as cooks tips, variations and nutritional information, this irresistible volume is perfect for anyone who wishes to explore the hidden cuisine of Southern Italy.

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Nelze objednat
Zásilkovna.cz 55 Kč Nelze objednat
* Cena je platná při platbě předem, platba na pobočce je zpoplatněna částkou 16,- Kč
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Balík Do ruky 69 Kč Nelze objednat
Balík Na poštu 69 Kč Nelze objednat
PPL v České Republice 99 Kč Nelze objednat
PPL na Slovensku 400 Kč Nelze objednat
Balík Do balíkovny 55 Kč Nelze objednat
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Hotově ZDARMA
Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna od 10 Kč
GE Money Bank od 10 Kč
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank od 10 Kč
MojePlatba – Komerční banka od 10 Kč
mPenize - mBank od 10 Kč
ČSOB od 10 Kč
ERA od 10 Kč
Sberbank od 10 Kč
Fio banka od 10 Kč
PaySec od 10 Kč
Masterpass od 10 Kč
Benefity ZDARMA
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 25 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ

Přidejte své hodnocení:

NAVŠTÍVENÉ VÁMINAVŠTÍVENÉ VÁMI

Ty nejlepší Dobré knihy roku 2018
1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)

Chceme být fér a zároveň vás bavit čtením. K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.
Používáním webu Dobre-knihy.cz s tím souhlasíte. Další informace