Zavřít

DOPORUČIT ZNÁMÉMU

The Food and Cooking of Sicily & Southern Italy (ENG)

Valentina Harris
Běžná cena: 569 Kč
Sleva: 10%
Naše cena: 514 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0346824
EAN: 9781903141809
Nakladatel: Aquamarine
Vazba: pevná
Počet stran: 128
Rok vydání: 2010
Rozměry: 228x279mm
Jazyk: Anglicky
Kategorie: Kuchařky a nápoje

„Pro mne nevýhoda, že je ve velké vzdálenosti od bydliště a musím použít zásilkovnu, doručení za další poplatek, než když bych si dojela do obchodu.“

The Food and Cooking of Sicily & Southern Italy 514 CZK Nové

The sunbaked south of Italy, comprising Sicily, Calabria, Basilicata and Puglia, is a land of ancient and varied history, fascinating extremes of landscape and climate, and a people for whom food is a passion. Idyllic white sandy beaches cascade into crystal clear seas, remote villages cling spectacularly to craggy mountainsides and impenetrable forests spread over the rugged interior, but the often arid landscape has let to a resourceful approach to food and cooking and to highly flavourful and distinctive dishes.This book opens with an evocative introduction to the history, geography and traditions that have shaped the culinary culture of these regions, as well as an intriguing commentary on the local festivals and their accompanying foods. This is followed by an essential guide to the classic ingredients, including cured meats, fresh fish and shellfish, piquant ewes milk cheeses, the finest olive oils, spicy chilli peppers, spicy peperoncino, top-quality durum wheat and sweet Marsala wine.There follows a collection of 65 regional recipes, with chapters covering all the traditional courses including Antipasti, Soups and Breads; Pasta, Gnocchi and Rice; Fish and Shellfish; Poultry, Meat and Game; Vegetables, Eggs and Cheese; and Desserts and Baking. Authentic dishes are included from each region, such as Sicilian Rice Fritters, Pasta with Potenza Ragu, Trapani Fish Couscous, Lucanian Chicken Pie, Pugliese Beef Rolls, Calabrian Sweetmeats and Sicilian Cassata. With 370 stunning photographs, as well as cooks tips, variations and nutritional information, this irresistible volume is perfect for anyone who wishes to explore the hidden cuisine of Southern Italy.

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Nelze objednat
Balíkovna a AlzaBoxy 29 Kč Nelze objednat
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 57 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa 69 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč Nelze objednat
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Česká pošta - Balík na poštu 65 Kč Nelze objednat
Česká pošta - Balík do ruky 69 Kč Nelze objednat
Doručení na adresu 79 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL ČR 99 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL SK 169 Kč Nelze objednat
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 39 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)